reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

👍
Powiem Ci, ze ja bylam w pon i najchetniej juz szlabym zobaczyc czy nadal wszystko ok 🙈 wiec po usg następuje takie krótkie ufff i znow zaczynasz myslec kiedy zobaczysz dziecko ponownie na ekranie.. Moze to sie troche uspokoi jak zaczniemy czuc ruchy? 🤷‍♀️
Myślę że nie ;) chociaż jest lepiej ;) detektor polecam, jakby nie on to nie raz zeszlabym na zawał 🙈

reklama
Nie. Bo jak jednego dnia nie poczujesz to będziesz świrować.
Ja tak miałam z synem i zazwyczaj wystarczyło puścić muzykę i on zaczynał się wiercić. Ale był taki dzień ze nie zaczął i co ? I sruuu na USG.
To nie pocieszylas ;) ale fakt. Jakby jeden dzień nie bylo czuc ruchow to panika

Ja mam podobnie całą w krwiakach nawet po EKG bo miałam teraz robione mam sińca.ps będziesz robiła badanie to co piszesz ja się właśnie zastanawiam to się wzywa jakoś nifty czy sento inkoszt koło 2500! Czy ktoś w ogóle robił te badania ,ja sama już nie wiem mam 38 lat skończone ale to znów ogromne pieniądze .a co Wy myślicie ?
Ja robilam nifty
Mozna zamowic w cenie pielegniarke do domu, nigdzie nie trzeba jechac
Kupowalam orzez test dna. Super jakosc obslugi, polecam

reklama
Tego samego dnia ma być pobrana chyba że ja coś źle zrozumiałam .
Każdy gabinet działa inaczej. Ja pobrałem dwa tyg przed USG i już podczas badania miałam info co i jak, skorygowane do USG. Wg mnie tak jest lepiej. Znajoma miała USG a dopiero później krew i kazali czekać na tel gdyby coś.. nerwów zjadła bardzo dużo..

Do góry