eij
Fanka BB :)
To ja już bety na tym etapie nie badałam27dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja już bety na tym etapie nie badałam27dpt
.A na Tatarakowej sprawdzałyście? Ja tam wszystkie leki od ręki kupowałam.
No to jest slabe z tym prolutexem. Ja mam jeszcze neoparin i accofil wiec troche tego klucia niestery jest. U mnie na brzuchu jeszcze troch e wolnego jestTeraz z tymi receptami to wszystko można. A Prolutex na szczęście bez lodówki.
Wkurza mnie tylko ze muszę się bawić z tymi igłami i strzykawkami.
Po Acardzie to każdy zastrzyk kończy się u mnie krwiakiem. Już przerzuciłam się na uda, bo brzuch cały kolorowy ja jeszcze Fragmin sobie wstrzykuje.
Zaprosilabym Cię do siebie z tą stopą zdjęcia RTG nie można robić boś przecież w ciąży ale USG, stabilizator, i najprzystojniejszy ortopeda jakiego mam tylko co mąż na to by powiedziałKurde dziewczyny potknelam sie na ulicy i cos mi strzelilo w stopie. Od razu oczywiscie ciemno przed oczami, zrobilam scenę na ulicy bo polozylam sie pod fryzjerem xD dali mi wode i jakos przeszlo. Teraz napieprza mnie ta stopa, leze z lodem. Boje sie tylko, ze maluszkowi moglam zaszkodzic...
Maluszkowi na pewno nie, gorzej ze stopa.Kurde dziewczyny potknelam sie na ulicy i cos mi strzelilo w stopie. Od razu oczywiscie ciemno przed oczami, zrobilam scenę na ulicy bo polozylam sie pod fryzjerem xD dali mi wode i jakos przeszlo. Teraz napieprza mnie ta stopa, leze z lodem. Boje sie tylko, ze maluszkowi moglam zaszkodzic...
Chyba troszke mam daleko niestety....Ale to co robic teraz? Altacet moge? Bo posmarowalam bialkiem jajka i leze z tym lodem ale napieprza strasznie.Zaprosilabym Cię do siebie z tą stopą zdjęcia RTG nie można robić boś przecież w ciąży ale USG, stabilizator, i najprzystojniejszy ortopeda jakiego mam tylko co mąż na to by powiedział
Balam sie ze moze jak ciemno mi sie zrobilo to wiesz, tam u niego tez cos sie podzialo. Stope przezyje, byle on byl bezpiecznyMaluszkowi na pewno nie, gorzej ze stopa.
Już kiedyś pisałam, ze jak już wiedziałam, że ciąża nie rozwija się dobrze i że czeka mnie poronienie, pojachalam na narty biegowe. Po pierwszych dwóch metrach wywaliłam sie tak, że gwiazdki przed oczami, siniaki. I nie przyspieszyło to poronienia ani o jotę. Na szczęście natura wymyśliła to tak, że maluszek jest tam mocno chroniony.Balam sie ze moze jak ciemno mi sie zrobilo to wiesz, tam u niego tez cos sie podzialo. Stope przezyje, byle on byl bezpieczny
Białkiem jajka? Ojej ? Mój mąż nie zna takiej metody. Ale Altacet możesz.Chyba troszke mam daleko niestety....Ale to co robic teraz? Altacet moge? Bo posmarowalam bialkiem jajka i leze z tym lodem ale napieprza strasznie.