reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już kiedyś pisałam, ze jak już wiedziałam, że ciąża nie rozwija się dobrze i że czeka mnie poronienie, pojachalam na narty biegowe. Po pierwszych dwóch metrach wywaliłam sie tak, że gwiazdki przed oczami, siniaki. I nie przyspieszyło to poronienia ani o jotę. Na szczęście natura wymyśliła to tak, że maluszek jest tam mocno chroniony.
Nie martw się :)
Dzieki 😘 staram sie oddychać gleboko zeby nie stresowac sie dodatkowo. Widzialam ze heparyna dobra to moze pomoze ten moj neoparin..
To tez niezle wywalilas sie 😔 jak pech to pech.
Oby byl chroniony jak nic innego na świecie!

Stopa? No wykrzywila sie tak nienaturalnie do tylu.. to zobaczę jutro :( Mam nadzieje ze to tylko jakies naciagniecie..
Moja teściowa w tamtym roku poślizgnęła się na trawie. I właśnie jej się tak stopa wykrzywiła. Chodziła kilka dni, ale było coraz gorzej i niestety włożyli w gips. Nie pamiętam czy była złamana czy co.

Moja teściowa w tamtym roku poślizgnęła się na trawie. I właśnie jej się tak stopa wykrzywiła. Chodziła kilka dni, ale było coraz gorzej i niestety włożyli w gips. Nie pamiętam czy była złamana czy co.
Umowilam sie na 12.15 do ortopedy. Nie ma co czekac bo jutro weekend a w nocy slabo spalam. Nie chce sie denerwowac wiec wole, zeby mi zrobili usg. Przynajmniej bede wiedziec na czym stoję. Ginekolog kazala mi odpoczywac to z taka noga na pewno nigdzie sie nie ruszę.....

Dziewczyny wy tak często sikacie?? Ja myślałam, że to przez proga, ale to co dzieje się od kilku dni to tragedia [emoji23] Rano siku, przed wyjściem do roboty siku, od razu po wejściu do pracy siku, w pracy z 15 razy. Wczoraj specjalnie przed wyjściem do domu byłam w WC i w połowie drogi już mi sie chciało [emoji2957] Nic nie boli, nie piecze i robię normalnie nie jakieś kropelki. Zaczynam bać się pić [emoji33]

Dziewczyny wy tak często sikacie?? Ja myślałam, że to przez proga, ale to co dzieje się od kilku dni to tragedia [emoji23] Rano siku, przed wyjściem do roboty siku, od razu po wejściu do pracy siku, w pracy z 15 razy. Wczoraj specjalnie przed wyjściem do domu byłam w WC i w połowie drogi już mi sie chciało [emoji2957] Nic nie boli, nie piecze i robię normalnie nie jakieś kropelki. Zaczynam bać się pić [emoji33]
No ja głównie śpię i sikam

tak miałam identycznie na początku ciąży. Potem już mi przeszło i do końca ciąży chodizlam już standardowo

reklama
Tak! Moge pic i od razu isc sikac. Srednio co 30 min jestem w toalecie. Pic musze bo caly czas czuje sie odwodniona. Ale pozniej od razu wc. Teraz z ta noga ciezko, ale jakos ciagne jaza soba. A co gorsze! Nie wiem czy tez tak masz ale jak mi sie zachce to musze teraz, juz, natychmiast. Nie ma, ze za chwilę ;)

Do góry