reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już kiedyś pisałam, ze jak już wiedziałam, że ciąża nie rozwija się dobrze i że czeka mnie poronienie, pojachalam na narty biegowe. Po pierwszych dwóch metrach wywaliłam sie tak, że gwiazdki przed oczami, siniaki. I nie przyspieszyło to poronienia ani o jotę. Na szczęście natura wymyśliła to tak, że maluszek jest tam mocno chroniony.
Nie martw się :)
Dzieki 😘 staram sie oddychać gleboko zeby nie stresowac sie dodatkowo. Widzialam ze heparyna dobra to moze pomoze ten moj neoparin..
To tez niezle wywalilas sie 😔 jak pech to pech.
Oby byl chroniony jak nic innego na świecie!

Stopa? No wykrzywila sie tak nienaturalnie do tylu.. to zobaczę jutro :( Mam nadzieje ze to tylko jakies naciagniecie..
Moja teściowa w tamtym roku poślizgnęła się na trawie. I właśnie jej się tak stopa wykrzywiła. Chodziła kilka dni, ale było coraz gorzej i niestety włożyli w gips. Nie pamiętam czy była złamana czy co.

Moja teściowa w tamtym roku poślizgnęła się na trawie. I właśnie jej się tak stopa wykrzywiła. Chodziła kilka dni, ale było coraz gorzej i niestety włożyli w gips. Nie pamiętam czy była złamana czy co.
Umowilam sie na 12.15 do ortopedy. Nie ma co czekac bo jutro weekend a w nocy slabo spalam. Nie chce sie denerwowac wiec wole, zeby mi zrobili usg. Przynajmniej bede wiedziec na czym stoję. Ginekolog kazala mi odpoczywac to z taka noga na pewno nigdzie sie nie ruszę.....

Dziewczyny wy tak często sikacie?? Ja myślałam, że to przez proga, ale to co dzieje się od kilku dni to tragedia [emoji23] Rano siku, przed wyjściem do roboty siku, od razu po wejściu do pracy siku, w pracy z 15 razy. Wczoraj specjalnie przed wyjściem do domu byłam w WC i w połowie drogi już mi sie chciało [emoji2957] Nic nie boli, nie piecze i robię normalnie nie jakieś kropelki. Zaczynam bać się pić [emoji33]

Dziewczyny wy tak często sikacie?? Ja myślałam, że to przez proga, ale to co dzieje się od kilku dni to tragedia [emoji23] Rano siku, przed wyjściem do roboty siku, od razu po wejściu do pracy siku, w pracy z 15 razy. Wczoraj specjalnie przed wyjściem do domu byłam w WC i w połowie drogi już mi sie chciało [emoji2957] Nic nie boli, nie piecze i robię normalnie nie jakieś kropelki. Zaczynam bać się pić [emoji33]
No ja głównie śpię i sikam

tak miałam identycznie na początku ciąży. Potem już mi przeszło i do końca ciąży chodizlam już standardowo

reklama
Tak! Moge pic i od razu isc sikac. Srednio co 30 min jestem w toalecie. Pic musze bo caly czas czuje sie odwodniona. Ale pozniej od razu wc. Teraz z ta noga ciezko, ale jakos ciagne jaza soba. A co gorsze! Nie wiem czy tez tak masz ale jak mi sie zachce to musze teraz, juz, natychmiast. Nie ma, ze za chwilę ;)

Do góry