Ja nastawiałam się ogólnie zaraz na drugi transfer, ale co lekarz wie co robi muszę mu zaufać. A Tobie udało się po tym zabiegu?Bardzo mądry lekarz! Ja tez robilam cd138. Wyszlo u mnie zapalenie, ktore leczylam 3 antybiotykami...
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Na razie jestem w 5t6d. I trzymam kciuki zeby ten cud trwal ❤Ja nastawiałam się ogólnie zaraz na drugi transfer, ale co lekarz wie co robi muszę mu zaufać. A Tobie udało się po tym zabiegu?
3 razy mi robili scratching, zeby pobrac komorki. 2 mce z 3 antybiotykami ( 1mc z dwoma, 1mc z jednym).
paranojaDokładnie! To takie zerowanie. Zwlaszcza, ze doskonale wiedza, ze trzeba brac kilka tabletek dziennie. Opakowanie w większości nie starcza na 21 dni a na 3...
Trzymam kciuki żeby było dobrzea na pewno bddziękuję za odpowiedźNa razie jestem w 5t6d. I trzymam kciuki zeby ten cud trwal ❤
3 razy mi robili scratching, zeby pobrac komorki. 2 mce z 3 antybiotykami ( 1mc z dwoma, 1mc z jednym).
Orchidea33
DziekiTrzymam kciuki żeby było dobrzea na pewno bddziękuję za odpowiedź
Ja byłam u mnie w mieście w GeminiDzwonila do mojej apteki to mówiła, ze nic na temat podwyzek jej nie wiadomo na chwile obecna.
Orchidea33
Ciekawe czy tak faktycznie jest w hurtowniach czy chca wiecej kasy i tak tylko mowia...Ja byłam u mnie w mieście w Gemini
eij
Przy takiej becie w mojej ocenie jedynym wyznacznikiem czy ciąża jest prawidłowo umiejscowiona i rozwija się jest badanie USG.Dziewczyny pytam dla koleżanki po in vitro- czy przyrost bety jak są wartości powyżej 3000 nadal powinien być 66% czy np. 20% oznacza ze to już koniec?
reklama
Magda 1234
Mi dr nienkazla już powtarzać bety bo powiedziała że ona później zwalnia a ja się będę stresować ..zależy który to tydzień??Dziewczyny pytam dla koleżanki po in vitro- czy przyrost bety jak są wartości powyżej 3000 nadal powinien być 66% czy np. 20% oznacza ze to już koniec?
Podziel się: