reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatnio jest problem z lekami ja wczesnej nigdzie nie mogłam dostać prolutex a teraz nudzie nenma froxapirine 04! Nie wiem o co chodzi z tymi lekami ??
Teraz znow jest problem z prolutexem. Wczoraj kupowalam to bralam ostatnie 2. W polowie marca ma byc dostawa.
Nie wiem o co biega... jeszcze neoparin to rozumiem, bo to heparyna... ale te inne to nie rozumiem 🤷‍♀️

Dokładnie! To takie zerowanie. Zwlaszcza, ze doskonale wiedza, ze trzeba brac kilka tabletek dziennie. Opakowanie w większości nie starcza na 21 dni a na 3...
Dziewczyny, wszystko drożeje. Za chwile jak się firmy przerzuca na produkcje leków na front, na wojnę to nikt głupia luteina nie będzie się przejmować.

To nie jest przecież złośliwość aptek. Tylko najwidoczniej podniesiono ceny u producenta.

Teraz znow jest problem z prolutexem. Wczoraj kupowalam to bralam ostatnie 2. W polowie marca ma byc dostawa.
Nie wiem o co biega... jeszcze neoparin to rozumiem, bo to heparyna... ale te inne to nie rozumiem 🤷‍♀️
U mnie w aptece nie na problemu :) to apteka mojego lekarza i wszystkie leki jakie tylko są mi potrzebne mam od ręki :)

Ps. I nie są wcale 2 x droższe.

A to zazdroszczę ;) juz wiemy do kogo sie udac z recepta jakby u nas byl problem ;)
Teraz z tymi receptami to wszystko można. A Prolutex na szczęście bez lodówki.
Wkurza mnie tylko ze muszę się bawić z tymi igłami i strzykawkami.
Po Acardzie to każdy zastrzyk kończy się u mnie krwiakiem. Już przerzuciłam się na uda, bo brzuch cały kolorowy :) ja jeszcze Fragmin sobie wstrzykuje.

Teraz z tymi receptami to wszystko można. A Prolutex na szczęście bez lodówki.
Wkurza mnie tylko ze muszę się bawić z tymi igłami i strzykawkami.
Po Acardzie to każdy zastrzyk kończy się u mnie krwiakiem. Już przerzuciłam się na uda, bo brzuch cały kolorowy :) ja jeszcze Fragmin sobie wstrzykuje.
Jeśli masz na myśli aptekę Magnolia to nie stety już nie ma dostępności leków i mimo szczerych ich chęci nie udało się im nic dla mnie sprowadzić bo znów jest problem

reklama
Do góry