reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kontaktowałam się z luxmed i mogę zrobić betę w każdym luxmed w mieście, bo i tak wszystko trafia do jednego labu. Zrobię w tym gdzie jest ten lab to oszczędzę czas na transporcie[emoji4][emoji4]
Boże jak ja się stresuję, a brzuch i plecy bolą coraz bardziej. Nie za dobrze to wygląda [emoji82]

Kontaktowałam się z luxmed i mogę zrobić betę w każdym luxmed w mieście, bo i tak wszystko trafia do jednego labu. Zrobię w tym gdzie jest ten lab to oszczędzę czas na transporcie[emoji4][emoji4]
Boże jak ja się stresuję, a brzuch i plecy bolą coraz bardziej. Nie za dobrze to wygląda [emoji82]
Spokojnie. W którym jest ten lab?

reklama
O której robisz
O 15:30 kończę pracę. Muszę w strasznych korkach dojechał z jednego końca miasta na drugi więc około 16. Tylko progesteron nie będzie miarodajny. Bo biorę o 5:30 dopochwowo i o 6 pod język i zazwyczaj ok 7:30 miałam badanie. A teraz będzie dużo później, więc proga nie porównam. Na pewno będzie niższy.

Do góry