reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie w labo jest że od 5 ciąża... kto wie czy nie ma ovitrelli jeszcze [emoji1745] coś się zadziało, ale nie wiem... jak do poniedziałku nie przyjdzie @ to w poniedziałek zrobię i sparwdzę.
A poza tym z tego co pamiętam to miałaś transfer ok 14 a pewnie betę z rana robiłaś. Nie trać nadziei.

Powyżej 5, daj kropkowi czas ❤️
Już jednemu dałam. Skończyło się poronieniem.

Nie mam spiny. Chce tylko wiedzieć. Pragnę tylko by los był łaskawy i nie pozwolił mi poronić po raz kolejny.. cb przeżyłam raz, drugi też przeżyje i znacznie spokojniej.

Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew 😥nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres 😥😭załamka...

Właśnie. To jednak dodatnia, a transfer przecież ledwo pare dni temu.

Ja mam info, ze z 8 zapłodnilo się 6. Ładnie wyglądają, oby przetrwały do poniedziałku. Chociaż jedna :)
Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robi

Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew 😥nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres 😥😭załamka...
Spokojnie zadzwoń do lekarza , ja też plamilam w 6 tygodniu. Yelatza zalecił mi nospe i magnez 3*1 i leżeć. Jak narazie wszystko ok , chociaż strach cały czas jest. Który to tydzien

Już jednemu dałam. Skończyło się poronieniem.

Nie mam spiny. Chce tylko wiedzieć. Pragnę tylko by los był łaskawy i nie pozwolił mi poronić po raz kolejny.. cb przeżyłam raz, drugi też przeżyje i znacznie spokojniej.
Wiem kochana, ten czas oczekiwania, strach co dalej, żeby wszystko było dobrze. Niezmiennie trzymam kciuki żeby tym razem się udało 💪❤️

reklama
Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robi
Mam zdjęcia 8 komórek. Wiec wydaje mi się, ze wszystkie się rozmroziły. Dwa ewidentne nie podzieliły się. Pozostałe 6 bardzo ładne. Doktor jest póki co bardzo zadowolony.
Jeszcze 3 dni przed moimi skarbami :)

Do góry