reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie w labo jest że od 5 ciąża... kto wie czy nie ma ovitrelli jeszcze [emoji1745] coś się zadziało, ale nie wiem... jak do poniedziałku nie przyjdzie @ to w poniedziałek zrobię i sparwdzę.
A poza tym z tego co pamiętam to miałaś transfer ok 14 a pewnie betę z rana robiłaś. Nie trać nadziei.

Powyżej 5, daj kropkowi czas ❤️
Już jednemu dałam. Skończyło się poronieniem.

Nie mam spiny. Chce tylko wiedzieć. Pragnę tylko by los był łaskawy i nie pozwolił mi poronić po raz kolejny.. cb przeżyłam raz, drugi też przeżyje i znacznie spokojniej.

Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew 😥nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres 😥😭załamka...

Właśnie. To jednak dodatnia, a transfer przecież ledwo pare dni temu.

Ja mam info, ze z 8 zapłodnilo się 6. Ładnie wyglądają, oby przetrwały do poniedziałku. Chociaż jedna :)
Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robi

Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew 😥nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres 😥😭załamka...
Spokojnie zadzwoń do lekarza , ja też plamilam w 6 tygodniu. Yelatza zalecił mi nospe i magnez 3*1 i leżeć. Jak narazie wszystko ok , chociaż strach cały czas jest. Który to tydzien

Już jednemu dałam. Skończyło się poronieniem.

Nie mam spiny. Chce tylko wiedzieć. Pragnę tylko by los był łaskawy i nie pozwolił mi poronić po raz kolejny.. cb przeżyłam raz, drugi też przeżyje i znacznie spokojniej.
Wiem kochana, ten czas oczekiwania, strach co dalej, żeby wszystko było dobrze. Niezmiennie trzymam kciuki żeby tym razem się udało 💪❤️

reklama
Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robi
Mam zdjęcia 8 komórek. Wiec wydaje mi się, ze wszystkie się rozmroziły. Dwa ewidentne nie podzieliły się. Pozostałe 6 bardzo ładne. Doktor jest póki co bardzo zadowolony.
Jeszcze 3 dni przed moimi skarbami :)

Do góry