reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki krew oddana i teraz katorgi do 16 bo u mnie zawsze są tak późno wyniki😀mam nadzieję że już bd trzy cyfrowa bo jakoś nie mogę uwierzyć w to może być inaczej😀chodź się boje i za każdym razem otwierając wynik serce bije stanowczo za mocno😀ja już raz byłam w ciąży normalnie zaszłam i normalnie urodziłam, więc.... Bd dobrze
no raczej ze będzie nie ma innej opcji 😉

reklama
Dziewczyny, gratuluję pięknych bet i trzymam kciuki za Wasze przyrosty! Ja podczas transferu w końcu miałam podane 2 zarodki: 5.1.1. i 3.1.1. Dzisiaj jestem 6dpt. Betę mam oznaczyć dopiero 11 dpt, ale znalazłam w szufladzie sikacza o małej czułości (od 25). Z głupia franc zrobiłam go dziś rano i... w 6dpt mam cień cienia drugiej kreski 😁
E91928F5-7774-44BD-AC55-40CCE39DFD39.jpeg

Dziewczyny, gratuluję pięknych bet i trzymam kciuki za Wasze przyrosty! Ja podczas transferu w końcu miałam podane 2 zarodki: 5.1.1. i 3.1.1. Dzisiaj jestem 6dpt. Betę mam oznaczyć dopiero 11 dpt, ale znalazłam w szufladzie sikacza o małej czułości (od 25). Z głupia franc zrobiłam go dziś rano i... w 6dpt mam cień cienia drugiej kreski 😁
Zobacz załącznik 1373376
Ja bym już biegła na betę ,, jest dobrze ♥️

Mój mąż się wczoraj dał porwać szaleństwu i pojechał po paliwo 😂😂😂
Nasz region oszalał.
Co do wojny, to ja się nie martwię. Stresuje mnie napływ uchodźców, bo to jest dla nas realne niebezpieczeństwo. Oczywiście martwi mnie tez widmo zmian ekonomicznych, bo to odbije się mocno na naszym społeczeństwie. Jeśli już wczoraj swirowali z paliwem, to później to szaleństwo może przybrać na sile. Nadto teraz organizujemy pomoc i pokazujemy ludzka twarz, a za chwile jak nas dotknie to bardziej osobiście i ekonomicznie, to skończy się empatia w wielu nas.
Nie chodzi o to, ze nie współczuje, ze po mnie to spływa. Raczej ta moja postawa, zawsze logiczna, to odpowiedz na sytuacje kryzysowe. Ja nie panikuje. Nic mi to nie pomoże.

Na Ukrainie giną ludzie, w tym malutkie dzieci. Naprawdę martwi Cie widmo zmian ekonomicznych? Rosja jest również realnym zagrożeniem dla nas, oby nasi zachodni sąsiedzi nie martwili sie uchodźcami w przyszłości...

Hej !!!Dziewczyny czy Wasi mężowie/partnerzy robili fragmentację dna plemników? Lekarz zasugerował aby mąż zrobił bo to
Moze wpływać ze się zarodki nie rozwijają po którejś dobie? Niby po badaniu nasienie Ok takie co się robi do
In vitro ale może tu jest problem. I jak
Sobie z tym radzili ... farmakologia czy dieta?nasze zarodki się nie rozwinęły do blastocysty a już 3 dniowy zaimplementowany tez mógł przestać się rozwijać...czy ktoras z was miała tez
aktywacje oocytow medium z jonoforem wapnia? Dzięki za info

Na Ukrainie giną ludzie, w tym malutkie dzieci. Naprawdę martwi Cie widmo zmian ekonomicznych? Rosja jest również realnym zagrożeniem dla nas, oby nasi zachodni sąsiedzi nie martwili sie uchodźcami w przyszłości...
Tak. Ponieważ zmiany ekonomiczne pochłoną więcej ofiar niż kule i czołgi.
Podobnie z pandemia. Ile osob zmarło faktycznie na Covid a ile zmarło przez skutki Covidu, czyli lockdawny, ograniczenie dostępności do lekarzy.
Tak samo z wojna. Dostęp do lekarzy, lekarstw, drożyzna.
Z tego powodu będą umierać dzieci, dorośli.
Przepraszam jeżeli wydaje się wam pozbawiona empatii. Mam jej dużo, jednak patrzę szerzej na sytuacje. Podczas pandemii jako jedna z kilku placówek nie zamknełam się i pracowałam cały czas, nawet wtedy gdy zabroniono nam chodzić do lasu. Namawiałam na prace lekarzy i personel. Teraz wojna to nie tylko ci ludzie umierający na ulicach.

Tak. Ponieważ zmiany ekonomiczne pochłoną więcej ofiar niż kule i czołgi.
Podobnie z pandemia. Ile osob zmarło faktycznie na Covid a ile zmarło przez skutki Covidu, czyli lockdawny, ograniczenie dostępności do lekarzy.
Tak samo z wojna. Dostęp do lekarzy, lekarstw, drożyzna.
Z tego powodu będą umierać dzieci, dorośli.
Przepraszam jeżeli wydaje się wam pozbawiona empatii. Mam jej dużo, jednak patrzę szerzej na sytuacje. Podczas pandemii jako jedna z kilku placówek nie zamknełam się i pracowałam cały czas, nawet wtedy gdy zabroniono nam chodzić do lasu. Namawiałam na prace lekarzy i personel. Teraz wojna to nie tylko ci ludzie umierający na ulicach.

Nie zgadzam się z Tobą. Nie znamy wojny jaka teraz ma miejsce. Podobne działania na taką skalę były w 1939 roku. Putin grozi całej Europie. Nie porównujmy epidemii do walki zbrojnej, bo to zupełnie inny temat.
Odrzucasz zagrożenie dla Polski, a to dla mnie nie jest "szerokie myślenie". Poza tym boli mnie serce na myśl o ludziach z Ukrainy, tak po prostu po ludzku...

reklama
Hej !!!Dziewczyny czy Wasi mężowie/partnerzy robili fragmentację dna plemników? Lekarz zasugerował aby mąż zrobił bo to
Moze wpływać ze się zarodki nie rozwijają po którejś dobie? Niby po badaniu nasienie Ok takie co się robi do
In vitro ale może tu jest problem. I jak
Sobie z tym radzili ... farmakologia czy dieta?nasze zarodki się nie rozwinęły do blastocysty a już 3 dniowy zaimplementowany tez mógł przestać się rozwijać...czy ktoras z was miała tez
aktywacje oocytow medium z jonoforem wapnia? Dzięki za info
Hej. Mój mąż robił fragmentację nasienia. Mieliśmy 43%, ale nic z tym nie robiliśmy. Mąż brać profertil i dha (jak dobrze pamiętam)

Do góry