reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej !!!Dziewczyny czy Wasi mężowie/partnerzy robili fragmentację dna plemników? Lekarz zasugerował aby mąż zrobił bo to
Moze wpływać ze się zarodki nie rozwijają po którejś dobie? Niby po badaniu nasienie Ok takie co się robi do
In vitro ale może tu jest problem. I jak
Sobie z tym radzili ... farmakologia czy dieta?nasze zarodki się nie rozwinęły do blastocysty a już 3 dniowy zaimplementowany tez mógł przestać się rozwijać...czy ktoras z was miała tez
aktywacje oocytow medium z jonoforem wapnia? Dzięki za info
Mój mąż robił fragmentację . Wyszła dosyć wysoko ,po badaniach okazało się ,że ma żylaki,które magly być powodem . Przeszedł 2razy zabieg bo miał nawrót tych żylaków . Fragmentacja trochę się poprawiła ale ciągle była powyżej normy . Do zapładniania komórek braliśmy nasienie z biopsji i świeże ,tak poleciła doktor . Do tego FAMSI i separacja i fragmentacja po tym wynosiła tylko 2%.

Siedzę w pracy :) i mamy dziś pacjentów na preluksacje, dzisiaj te najmniejsze maluszki tak płaczą i krzyczą ze szok :) chyba chcą mnie wystraszyć :) koncert jakiego dawno nie słyszałam 😂😂😂

reklama
Do góry