reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Beta 11.11
Prog 35
Kobiety nie będące w ciąży beta <5.

Hmmm nie wiem czy nie za mała ta beta[emoji24][emoji33] Ale blastka 2AB więc musiała jeszcze sobie dojść do wykluwającej się.
Zadowolona nie jestem, ale przynajmniej wiem, że coś ruszyło. Dziś 6dpt. Nawet jakby okazała się biochem to przynajmniej wiem, że mogę zajść w ciążę [emoji4][emoji4]
Miała być dwucyfrowa! Jest! Mówiłam, że powinnaś w kropka wierzyć 😘

reklama
Beta 11.11
Prog 35

Hmmm nie wiem czy nie za mała ta beta
emoji24.png
emoji33.png
Ale blastka 2AB więc musiała jeszcze sobie dojść do wykluwającej się.
Zadowolona nie jestem, ale przynajmniej wiem, że coś ruszyło. Dziś 6dpt. Nawet jakby okazała się biochem to przynajmniej wiem, że mogę zajść w ciążę
emoji4.png
emoji4.png
Będzie dobrze, powtórz
Beta 11.11
Prog 35

Hmmm nie wiem czy nie za mała ta beta[emoji24][emoji33] Ale blastka 2AB więc musiała jeszcze sobie dojść do wykluwającej się.
Zadowolona nie jestem, ale przynajmniej wiem, że coś ruszyło. Dziś 6dpt. Nawet jakby okazała się biochem to przynajmniej wiem, że mogę zajść w ciążę [emoji4][emoji4]
🤪♥️🤞

Beta 11.11
Prog 35

No jest dodatnia! A Ty miałaś wczesna blastke więc jest chyba całkiem nieźle :) u mnie wynik wyższy ale je miałam przecież dwa zarodki.
🥰 wspaniale

Moja koleżanka w 6dpt 5AA miała 20 i już urodziła, więc się pocieszam[emoji3059]
Ciesz się! Nie możesz się zamartwiać na każdym etapie ciąży. Na każdym etapie może być różnie. Ja dwa razy byłam w ciąży biochemicznej i to czy się zamartiwalam czy nie, nie miało żadnego wpływu na bieg wydarzeń. Teraz cieszę się chwila, która mam :) cieszę się nadzieją
Cieszmy się razem :)

Ja czułam, że ta beta będzie pozytywna[emoji16] No dziś od rana mam takie kłucia i ciągnięcia w jajnikach i macicy!! Nigdy tak nie miałam, a znam swój organizm. Mam nadzieję, że leniuszek da radę [emoji846]
Jak nigdy tak nie mialas to na pewno kropek sie wgryza ;) mnie tez mega ciągnęło i klulo. Do tego plecy.. do teraz co jakis czas cos czuje. Domek sie powieksza dla kropka :)

reklama
Do góry