reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie, że nie zjadłam żadnego pączka. Boję się, że mi insulina skoczy i coś się zepsuje[emoji33]
Ja dziś zjadłam 2 a mam to samo i od czasu do czasu skusze się na coś słodkiego ..nawet cole pije na moje problemy żołądkowe co wcześniej mi się nie zdarzało no ale cola na chwilę pomaga

reklama
Wiadomo co u Ciebie , zadzwoniłaś do kliniki? IE jajeczek się odmroziło ,ile zapłodnił ??
Nie dzwoniłam. Jutro „nawiążę kontakt” z moim lekarzem.
Mam nadzieje, że idzie dobrze moim zarodkom. Aczkolwiek jutrzejsza informacja i tak nie ma znaczenia, bo ważny jest efekt w poniedziałek. Czy będę mieć zarodek do transferu.

A ja wam powiem, że dziś zjadłam tylko jajecznicę na śniadanie i jednego krokieta na obiad. Totalnie nie mam apetytu, hormony mi buzują i tak nie mogę uwierzyć co się dzieje.

A ja wam powiem, że dziś zjadłam tylko jajecznicę na śniadanie i jednego krokieta na obiad. Totalnie nie mam apetytu, hormony mi buzują i tak nie mogę uwierzyć co się dzieje.
Ja kanapkę, 2 serdelki z bułeczką i połowę domowego hamburgera więc też mało. Zazwyczaj jem trzy razy tyle[emoji33]

Ja kanapkę, 2 serdelki z bułeczką i połowę domowego hamburgera więc też mało. Zazwyczaj jem trzy razy tyle[emoji33]
Ja za to zjadłam za nas wszystkie :D kanapeczka z pasta jajeczna z rana, potem dużo radości, cienki kawałek tortu, trzy kawałki pizzy i pączusia jednego :D dziś mało zdrowa dieta, więc w ramach kolacji może sałatka z awokado

reklama
Do góry