reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta 36.2mIU/ml
Estradiol 101 pg/ml
Progesteron 24,5 ng/ml
Jestem bardzo szczęśliwa :) z doświadczenia wiem, że to jeszcze nie ciąża. Przy ostatnich dwóch transferach beta spadała po 10dpt, ale i tak skacze z radości 🥰🥰🥰
Nadal jestem w grze i kibicuje moim kropkom, żeby już że mną zostały. Oba :) jakoś się pomiescimy 😋
Sherlook trzymam kciuki za Ciebie!
Superrr!! Gratuluje, kropek niech sie juz nigdzie nie wybiera i zostaje na 9 mcy!! :)

Dziewczyny przyniosły mi faworki, paczki i gniazdka a ja nie jem i czekam na tą betę [emoji24][emoji24] Wiecie jak pachnie jak w cukierni. Dlaczego mam tą hiperinsulinemię[emoji24][emoji24]

Dziewczyny przyniosły mi faworki, paczki i gniazdka a ja nie jem i czekam na tą betę [emoji24][emoji24] Wiecie jak pachnie jak w cukierni. Dlaczego mam tą hiperinsulinemię[emoji24][emoji24]
Mi coś paczki nie wchodzą, zjadłam trochę słodkiego i mam dość, a czekałam na ten tłusty czwartek jak na gwiazdkę :p

Ja tez sie przestraszyłam!
Stylenka a jak Tobie upływa oczekiwanie na zarodki? Ja się dowiedziałam o moich dopiero po 5 dniach od punkcji, ale Wam chyba muszą szybciej powiedzieć, bo przecież szykujesz się na transfer
Nie dzwoni nikt.
Umówiłam się z moim lekarzem na jutro. Ze mi powie czy zarodki się dzielą. Natomiast to będzie info z 2 doby a wiemy ze po 3 dobie wchodzi czynnik męski.
Narazie siedzę grzeczniutko i cichutko.

Nie dzwoni nikt.
Umówiłam się z moim lekarzem na jutro. Ze mi powie czy zarodki się dzielą. Natomiast to będzie info z 2 doby a wiemy ze po 3 dobie wchodzi czynnik męski.
Narazie siedzę grzeczniutko i cichutko.
Trzeba czekać, cóż zrobić. Daj znać jak będziesz już coś wiedziała.

Beta 11.11
Prog 35
Kobiety nie będące w ciąży beta <5.

Hmmm nie wiem czy nie za mała ta beta[emoji24][emoji33] Ale blastka 2AB więc musiała jeszcze sobie dojść do wykluwającej się.
Zadowolona nie jestem, ale przynajmniej wiem, że coś ruszyło. Dziś 6dpt. Nawet jakby okazała się biochem to przynajmniej wiem, że mogę zajść w ciążę [emoji4][emoji4]

reklama
Beta 11.11
Prog 35
Kobiety nie będące w ciąży beta <5.

Hmmm nie wiem czy nie za mała ta beta[emoji24][emoji33] Ale blastka 2AB więc musiała jeszcze sobie dojść do wykluwającej się.
Zadowolona nie jestem, ale przynajmniej wiem, że coś ruszyło. Dziś 6dpt. Nawet jakby okazała się biochem to przynajmniej wiem, że mogę zajść w ciążę [emoji4][emoji4]
Rozkręci się !
Super wiadomości dziś dziewczyny [emoji3059]

Do góry