reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy ktoś może ma w swoich skarbach pliki skuteczności w poszczególnych klinikach ? Fakt to stare bo Ok 2015 r, ale będę wdzięczna jeżeli któraś wrzuci ☺️

Właśnie się zorientowałam że droga przez którą przechodzimy jest niezwykle kręta , ciężka i pełna nerwowych momentów , chwil zawahania i niepewności. Labirynt który musimy przejść jest wypełniony kolcami i tylko w niektórych momentach widać słońce które próbuje się dostać do nas omijając te kolce ... 🙈 Ja po mału wracam do gry ... Właśnie czekam na wyniki i jadę do lekarza aby dał leki na ostatnią już trzecia procedurę( ponoć do trzech razy sztuka 🙈) ... W tej chwili siedzę jak ja szpilkach bo dziś ponownie po dwóch latach robiłam AMH ... Ostatnio w maju 2020 było 4,63 ... Aż się boje jakie będzie teraz ... Seriooo od rana nic innego nie robię tylko myślę jaki będzie wynik ... A na niego niestety muszę czekać do piątku 🙈 eh... Zwariować można ... Niby miałam teraz odpoczywać , regenerować siły, odpocząć fizycznie i psychicznie a tu ciągle coś ... Eh...

To ciekawa jestem :) ale czytalam, ze rzadko kiedy jeszcze sie zarodek dzieli. Najprawdopodobniej wysoka bo byl juz dobrze rozwiniety i z tego co wiem wychodzil z otoczki w dniu transferu jeszcze na szkielku 🙈 wiec bardzo mu sie spieszylo ;)
Mój podczas pierwszego transferu się podzielił ... Gdyby wszystko potoczyło się inaczej właśnie była bym mama prawie rocznych bliźniaków ..
Niestety ktoś tam u górze miał inny plan na mnie i tak dalej walczę 😔

Mój podczas pierwszego transferu się podzielił ... Gdyby wszystko potoczyło się inaczej właśnie była bym mama prawie rocznych bliźniaków ..
Niestety ktoś tam u górze miał inny plan na mnie i tak dalej walczę 😔
Czyli sie zdarza :)
Będziesz jeszcze w ciazy! Zobaczysz 😘 widocznie to nie byl jeszcze Twoj czas. Twoj czas teraz nadchodzi! 😘

reklama
Czyli sie zdarza :)
Będziesz jeszcze w ciazy! Zobaczysz 😘 widocznie to nie byl jeszcze Twoj czas. Twoj czas teraz nadchodzi! 😘
Kochana obyś miała rację , a co miesiąc będę wysyłać Ci kosz owoców 😁 albo słodyczy jak wolisz i będę do końca życia bezpłatna niania dla twojego maleństwa 😁, nie wspomnę o tym że mój mąż będzie Cię na rękach nosić 🙈

Do góry