Zaufaj, oni wiedzą co robią.Też miałam 2 raz gonapeptyl przed punkcja a po punkcji 4 razy ovitrelle co drugi dzień tzw 1 pik w penie. Trochę mnie on przeraża, bo źle się czuję i obawiam się, że on może tylko pogorszyć, ale nie pamiętam co mówił lekarz
reklama
Przy drugim transferze, że miałam dodatnia po ovitrelle i lepiej to znioslam. Wiedzialam, że jakaś ta beta będzie i, że jest nieistotna na tym etapie, ale gorzej się patrzy na 0.Ja też miałam taki zestaw do zdobienia 3 dpt.... Ale lekarz od razu mówił żeby się tą betą nie sugerować bo to ovitrelle. To po co robić no ale takie zalecenia kliniki.
Sherlook
Fanka BB :)
A nie możesz napisać do lekarza.Też miałam 2 raz gonapeptyl przed punkcja a po punkcji 4 razy ovitrelle co drugi dzień tzw 1 pik w penie. Trochę mnie on przeraża, bo źle się czuję i obawiam się, że on może tylko pogorszyć, ale nie pamiętam co mówił lekarz
Sherlook
Ale patrz jakby się dwa zaimplantowały to może beta by była więcej niż 0Przy drugim transferze, że miałam dodatnia po ovitrelle i lepiej to znioslam. Wiedzialam, że jakaś ta beta będzie i, że jest nieistotna na tym etapie, ale gorzej się patrzy na 0.
Tym bardziej jak nie bedzie to większy stresAle patrz jakby się dwa zaimplantowały to może beta by była więcej niż 0
Sherlook
Beta zaczyna się wydzielać 48h po implantacji więc jak będzie zero to nic nie znaczy.Tym bardziej jak nie bedzie to większy stres
Dokładnie! I to będę powtarzać mojemu choremu mózgowiBeta zaczyna się wydzielać 48h po implantacji więc jak będzie zero to nic nie znaczy.
Sherlook
6 dpt też robisz betę?? Ja już chciałabym być po i wiedzieć co i jak [emoji22][emoji22]Dokładnie! I to będę powtarzać mojemu choremu mózgowi
reklama
Ej, nie kombinujDzięki za pocieszenie niestety ten skutek uboczny występuje w 1 przypadku na 10 przy braniu luteiny dopochwowej. Jak zaczął mnie tak brzuch ciągnąć w poniedziałek po kilku godzinach od wzięcia od razu przeczytałam ulotkę. Ale wolę to niż coś gorszego
Chciałabym jutro wstać z bólem piersi albo chociaż jakimś objawem
Ja miałam pierwsze objawy dopiero Ok 7 tc. Nie wsłuchuj się w organizm bo oszalejesz Chociaż przyznam, ze to trudne.
Mierz temperaturę jeśli masz ochotę, jak jest podwyższona to już jest pierwszy dobry objaw.
Podziel się: