Powodzenia kochanaaaaa!!!!!Cykl naturalny?
Mnie mówią by nie badać, bo po to dostaje ovitrelle w dniu transferu. Liczymy na mój odzew organizmu.
Cóż zaufam i nie będę sprawdzać. Na cyklu naturalnym miałam poprzednie transfery i do implementacji doszło. Ja proga sprawdzę chyba dopiero w 6 dpt przy becie.
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Aaaaa widzisz. To nawet parę lat wstecz każdy uczulał, że musi być siweży. Nie z puszkiJa w ogóle poszłam na łatwiznę (i teraz znowy idę) i jadłam tylko anansy z puszki
Bałam się, że trafię na niedojrzałego, albo przejrzałego, więc wybrałam łatwy i pewny sposób. I tak, wiem, ze dużo tam cukru, ale wykluczyłam cukier z każdej innej sfery, więc tu sobie mogłam pozwolić.
Vinszka
Jołki połki jutro jadę na relaniumPowodzenia kochanaaaaa!!!!!
Lecę jak moja poprzednia Pani doktor wieki temu zalecała. Ostatni raz to wszelkie próby ostrożności są must have.
Ech, no trudno. Ale czymś zagrażam tą puszką? Czy po prostu nie pomoże tak jak świeży?Aaaaa widzisz. To nawet parę lat wstecz każdy uczulał, że musi być siweży. Nie z puszki
Vinszka
Nie no coś Ty niczym nie zagrażasz.Ech, no trudno. Ale czymś zagrażam tą puszką? Czy po prostu nie pomoże tak jak świeży?
Sherlook
Ja jakbym miała brać relanium to bym nie dojechała na transfer. Od razu zgon. Dla mnie to jest okropnie mocne.Jołki połki jutro jadę na relanium
Lecę jak moja poprzednia Pani doktor wieki temu zalecała. Ostatni raz to wszelkie próby ostrożności są must have.
Chyba nie jakoś bardzo uczulona, nie umrę ani nic. Ale język puchnie i nie jest to miłeMasz uczulenie? Ja mam na arbuza i porzeczki
Hankaa
MożeszMoge sobie wypić melisę jak wrócę?? Czy to zakazane?
reklama
No co Ty, ja melise pije codziennie. Mam nawet w zalecaniach od kliniki zioła( melisa, mięta)Moge sobie wypić melisę jak wrócę?? Czy to zakazane?
Podziel się: