Ja poprzednio miałam też ovitrelle w dniu transferu i proga 3dpt miałam koło 40 ale teraz okazało się, że ovitrelle u mnie p/wskazane niestety. Powodowało, że endometrium za szybko dojrzewalo.Cykl naturalny?
Mnie mówią by nie badać, bo po to dostaje ovitrelle w dniu transferu. Liczymy na mój odzew organizmu.
Cóż zaufam i nie będę sprawdzać. Na cyklu naturalnym miałam poprzednie transfery i do implementacji doszło. Ja proga sprawdzę chyba dopiero w 6 dpt przy becie.
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Ołł... to ja nie miałam nawet sparadzanego endo po transferzeJa poprzednio miałam też ovitrelle w dniu transferu i proga 3dpt miałam koło 40 ale teraz okazało się, że ovitrelle u mnie p/wskazane niestety. Powodowało, że endometrium za szybko dojrzewalo.
Miałaś w dniu transferu tak niski progesteron? Czy może to wynik na kilka dni przed transferem?Ja miałam przed transferem 0.91 a później 4 dzień po mialm już 35
Orchidea33
A to ciekawe co powiedzą. Ja tez bylam na naturalnym. Pewnie doloza cos na wszelki wypadek.Nic, cykl naturalny. Jestem ciekawa co powiedzą. Czytalam, ze w dniu transferu wystarczy 10. Ale też czuje, ze zapobiegawczo każą mi brać luteine lub prolutex.
U mnie to się okazało po dwóch nieudanych transferach jak zdecydowałam się na biopsje endometriumOłł... to ja nie miałam nawet sparadzanego endo po transferze
Vinszka
Aaaaa to inna sprawa. Myślałam, że się tak sam z siebie martwisz.Mi lekarz kazał badać dziś proga, ja sama z siebie też pewnie bym nie badała.
Lekarz pewnie to z Tobą skonsultuje.
Jakoś tym razem się nie martwię gorzej jak trzeba będzie sprawdzać wyniki betyAaaaa to inna sprawa. Myślałam, że się tak sam z siebie martwisz.
Lekarz pewnie to z Tobą skonsultuje.
Hankaa
Ja w cyklu naturalnym zaczęłam przyjmować proga na 5 dni przed transferem. W dniu transferu nie miałam żadnych badań z krwiNic, cykl naturalny. Jestem ciekawa co powiedzą. Czytalam, ze w dniu transferu wystarczy 10. Ale też czuje, ze zapobiegawczo każą mi brać luteine lub prolutex.
reklama
Hankaa
Będzie dobrze, kup dzisiaj ananasaJakoś tym razem się nie martwię gorzej jak trzeba będzie sprawdzać wyniki bety
Podziel się: