reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
martka spokojnie, ja wiem że jest ciężko, doskonale cię rozumiem, przechpodziłam przez to nie raz, ale spróbuj trochę wyluzowac, nerwy nic tu nie pomogą:tak: U mnie też takie poddenerwowanie zawsze było zwiastunem @, ale jak się okazało również objawem ciąży, moj M cały czas powtarza że nie wie jak ze mną wytrzyma jak ciągle będę taka czepialska:-D Także jaknajbardziej może i u ciebie być to pierwszy objaw, że już cos tam się dzieje;-) który masz dzisiaj dzien po transferze???

Znalazłam i odświerzam-mam nadzieję, ze ten kalendarz jest aktualny???

Asia ty masz jutro punkcje??? trzymam mocno kciuki za ładne i dorodne pęcherzyki &&&&&&&&&&&&&&&
Ikasia powodzenia na wizycie

15 kwietnia Asia_77 udana punkcja
15 kwietnia Roxi - podglądanie maluszka
15 KWIETNIA lkasia-wizyta przed udanym crio
16 kwietnia Malinuś pierwsze podglądanko maluszka/maluszków 18dpt
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes udane krio
kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
kwiecień owocna stymulacja
Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Asia a no z tymi facetami to tak już jest, po moim też nie widać żeby się przejmował jutrzejszym usg, ja do niego że mam jutro stresujący dzien, a on do mnie "dlaczego?":baffled: ja się denerwuje czy wsio ok, a on tak jakby w ogóle o tym nie pamiętał... takze twój nie jest wyjątkiem :-p Wiesz oni się napewno się przejmują i przeżywają, ale inaczej i napewno mniej niż my:tak:
Powodzenia Asiu, trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Roxii trzymam kciuki za usg &&&&&

Asia kciuki za wielkie jajkobranie &&&&&

Molla ogromne kciuki za Twoje usg jutro, żeby wszystko było dobrze z maluszkiem &&&&&&

Fusun kciuki aby ból minął i jutro był szczęśliwy transfer &&&&&&

Ikasia trzymam kciuki za Twoją wizytę &&&&&

Fusun przepraszam ze cie pominęłam, ale w kalendarzu cie nie było:zawstydzona/y: oczywiście trzymam kciuki za udany transfer i żeby bóle ustały &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Molla o tobie ciągle myślę i wierzę, ze bedzie dobrze!!!!!!:tak:

reklama
Molla za szcześliwe USG Skarbusia &&&&&
Fusun za transfer &&&& trzymaj się bobasku:-)
Wybaczcie, że tak na raty dziś , ale nerwowa jestem przed jutrem, a M śpi i chrapie w najlepsze...:wściekła/y:

Do góry