reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki, aby jeszcze dzisiaj te bóle minęły. To wcale nie musi być przeciesz to samo, może boli z zupełnie innego powodu. Daj znać koniecznie później jak się czujesz

reklama
Fusun, mi to wygląda właśnie na hiperkę. Miałam podobne objawy. Koniecznie, przed transferem, powiedz o tym lekarzowi. I ani wiek, ani bmi, ani ilość wyprodukowanych jajeczek, nijak maja się do hiperki. Po prostu nie ma reguły.
Trzymaj się kochana. Dużo pij. I koniecznie skontaktuj się z dr K.

Fusun, mi to wygląda właśnie na hiperkę. Miałam podobne objawy. Koniecznie, przed transferem, powiedz o tym lekarzowi. I ani wiek, ani bmi, ani ilość wyprodukowanych jajeczek, nijak maja się do hiperki. Po prostu nie ma reguły.
Trzymaj się kochana. Dużo pij. I koniecznie skontaktuj się z dr K.

Matko! To mnie wystraszyłaś. Powinnam dzisiaj do nieg zadzwonić czy wystarczy jak jutro mu powiem?

Matko! To mnie wystraszyłaś. Powinnam dzisiaj do nieg zadzwonić czy wystarczy jak jutro mu powiem?

Jutro przed transferem ci pewnie usg zrobi. Jak jajniki beda duze i / lub bedziesz muec plyn w brzuchu to on bedzie sam wiedzial...

Ale jaki masz brzuch? Wielki?? U mnie pierwszym objawem wlasnie byl ogromny brzuch. Bol pojawil sie dopiero pozniej no i trudnosc w oddychaniu.

Fusun, i tak dzisiaj dr nic Ci nie pomoże. Pogadaj z nim jutro. Jeśli to hiperka, to dostaniesz dostinex.
Ale w razie, jakby to była hiperka, to rozważ transfer. Ja z perspektywy czasu wiem, że na pewno przełożyłabym transfer.
Może to coś innego, ale ja miałam bardzo podobne objawy do tego G.
Trzymaj się i nie daj!!!

mi wtedy dr nic nie poradził, nie dał żadnego lekarstwa, nie byłam badana przed transferem - po prostu był umówiony transfer i tyle, mam nadzieje,że jestem jedyna która tak potraktował

Fusun, Lawendowy ma racje. Nie ma co sie w to pakowac zwlaszcza ze masz male dzuecko w domu. Zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby to jednak co innego!

cześć wszystkim! zaczynam świrować:( 9 dpt a ja nadal bez "objawów" wskazujących na cokolwiek :-( jedyne co, to totalny wkurw na wszystko, uczucie napięcia i nerwy w strzępach.Brzucho nie boli.Może to dobrze...? Poradźcie, mam testować 12 dpt, a wg moich wyliczeń, to będzie akurat termin spodziewanej @.Boję się,że przylezie, jak w zegarku, jak zawsze:( nawet przy luteinie tak mam:( Czy nie lepiej zrobić betę 11 dpt?i tak juz coś chyba powinno być jeśli ma być, prawda?poradźcie!

martka ja myslę że 11dpt możesz już betkę zrobić, powinno już cos tam być;-) I pamietaj brak objawów tez jest objawem, poztym moim zdaniem ten twój niepokój i wkurw na wszystko to jest własnie objaw, ja często właśnie mam takie humory, że wszystko mnie kurza zupełnie nie wiem czumu, cos podobnie jak przed @:-p trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

A ja dziewczynki prosze o kciuki jutro rano za mnie i maluszka. Jutro mam scan, powinno być już widac fasoleczkę i serduszko, tak bardzo się boję że nic nie będzie:sorry2:
Czy jeszcze trzymamy na jutro za kogos kciuki???? gdzies się zapodział nasz kalendarz i nie wiem co, kto i kiedy:baffled:

reklama
roxi kciukasy za jutro!:-) na pewno wszystko będzie na swoim miejscu :-D wiesz, takie nerwy, to u mnie zawsze są objawem normalnej @, a teraz, to dochodzi do tego strach przed porażką, co daje generalnie opieprzanego od dwóch dni męża i palpitację serca:wściekła/y: na dwoje babka wróżyła.Chciałabym,żeby to był akurat objaw ciąży...

Do góry