Nie zawsze jest problem z karmieniem. Ja dostałam pokarmu na 3 dobę a przez 2 nocy to mi się tak córka wydzierają ze szok. Ale był sposób: położna podała mleko modyfikowane w strzykawce i w kącik ust dzidziusia przy piersi. Dziecko się najadalo a przy okazji stymulowało piersi. Niestety pierwsze doby przy piersi są bolesne. Później jest lepiej, aż do momentu gdy urocze dziecię zaczyna ząbkowac, i patrząc się niewinnie w oczy matki, wbija ząbki w pierś. Matka zazwyczaj syczy z bólu, ale szybko wybacza, wszak dziecię wlepia oczyska i jeszcze się uśmiecha.no i jeszcze pewnie czekają mnie problemy z mlekiem w pierwszej dobie albo i dwóch
reklama
Nie
Niestety mam sokoli wzrokMoja koleżanka miała wskazania od okulisty żeby mieć CC ze względu na wadę wzroku. Więc jeśli nosisz okulary to może spróbuj iść w tym kierunku
O, to fajnie masz z tą lekarką. Mnie prowadzi lekarz z innego miasta niz będę rodziła. Więc nie mam wtykówTeż właśnie gdzieś czytałam że in vitro jest wskazaniem do CC tylko nie mam pojęcia dlaczego dlatego żeby nie użerać się z lekarzami w szpitalu w którym będę rodziła to CC będzie robiła mi lekarka prowadząc ciążę
Problemy z kręgosłupem ? To ortopeda wypiszeNie
Niestety mam sokoli wzrok
Kuwa ja teżNie
Dzięki myślalam o psychiatrze ale też słyszałam, że to może nie przejść. Jak będzie wszystko dobrze to pogadam z moją lekarką, jest kierowniczką na położnictwie.Od dwóch lat jakieś przepisy się zmieniły i nawet jak dostaniesz skierowanie na cesarkę od twojego gina prowadzonego, a nie masz do tego przesłanek, to szpital w którym będziesz rodziła może olać takie skierowanie. Ja sama bardzo kombinowałam co tu zrobić. Kupiłam sobie zaświadczenie od psychiatry . Ale to też może być odrzucone przez szpital. A mój lekarz jako powód wpisał mi leczenie niepłodności od 10lat i ciąża po in vitro. I się udało
A wiesz, że mam, tylko skoliozę. DziękiProblemy z kręgosłupem ? To ortopeda wypisze
eij
Fanka BB :)
A weź może zbadaj jeszcze w razie czego. A nóż Ci się pogorszyłoNie
reklama
eij
Fanka BB :)
Hehehe. Dlatego ja jadę do innego miasta rodzić żeby mieć wtykiO, to fajnie masz z tą lekarką. Mnie prowadzi lekarz z innego miasta niz będę rodziła. Więc nie mam wtyków
Podziel się: