Hehe jeszcze 2 lata temu odczytywałam najmniejsze literki z tablicy u okulistki byłam z synem i tak przy okazji sprawdziłam siebie. Babeczka mówiła, że mam ponad przeciętnie dobry wzrok, to po moim tatusiu no ale tak jak piszesz mógł się pogorszyćA weź może zbadaj jeszcze w razie czego. A nóż Ci się pogorszyło
reklama
Ja mieszkam na wypizdowiu i jakieś lepsze szpitale zaczynają się od 100km i dalej . A tak daleko się boje jechać z jakimiś skurczami nie daj Boże . Więc wybór miałam bardzo ograniczonyHehehe. Dlatego ja jadę do innego miasta rodzić żeby mieć wtyki
eij
Fanka BB :)
No też racja. Nie ma co zbytnio kombinować. Moja kładzie mnie tydzień szybciej na oddział żeby mieć maluchy pod kontrolą jakby coś się zadziałoJa mieszkam na wypizdowiu i jakieś lepsze szpitale zaczynają się od 100km i dalej . A tak daleko się boje jechać z jakimiś skurczami nie daj Boże . Więc wybór miałam bardzo ograniczony
No pewnie ja 2dpt mialam progesteron chyba 4... Myślałam, że już po wszytskim. A zarodek i tak się zagniezdzil. Niestety skończyło się na cb. Kolejny transfer 3dpt miałam proga jakoś koło 30 i to samo... ciąża biochemiczna. Ciężko z tego jakiś sensowny wniosek wysnuć. Progesteron jest ważny, ale niski w dniu transferu na pewno nie przekreśla szans. Twoje dziecię zacznie się wgryzac za 2 dni, a do tego czasu progesteron wzrośnie.Szczerze, to jak Was teraz czytam ,to mi trochę lepiej. Czyli to jest jakiś totalny kosmos z tym progesteronem, bo co klinika to inna teoria
Heparyna. Tez mam. Inne prawidłowe? Jeśli tak to jest całkiem nieźle.. Żyje się z tym
Tak reszta prawidłowa tylko ta jedna nieprawidłowaHeparyna. Tez mam. Inne prawidłowe? Jeśli tak to jest całkiem nieźle.. Żyje się z tym
Bardzo dziękuje za odpowiedzMiałam taki sam poziom witaminy D doszłam do Endokrynolog i zaleciła przez pierwszy tydzień dziennie 10 000
Kolejny tydzień 4000 a potem już tylko 2000.
Powiedziała mi że jeżeli będę zażywała 4000 to przez pół roku będę się Bujała z niską wartością
kochanka328
Wysyłaj dużo fluidów ciążowych zarażają nasNo prawie jestem spakowana. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu . Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby . Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ . Jest duży to starczy dla każdej
Ooj tak. Koniecznie!Wysyłaj dużo fluidów ciążowych zarażają nas
Gonzi
Mam do Was ogromną prośbe Czy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!
reklama
Przed i po transferze wcinałam bardzo dużo białka, takie miałam zalecenia. Endometrium składa się głównie z białka i lipidów. Dodatkowo brałam kwasy omega 3 i piłam olej lniany. Po transferze oprócz tej diety wysokobiałkowej uważałam na to co jem, tzn żadnych produktów wzdymających, ostrych, mogących spowodować wzdęcia. Dbałam też o nawodnienie organizmu + odpoczynek. W pierwszy dzień po transferze głównie leżałam, odpoczywałam. W 2 i 3 dzień wracałam do normalności ale bez wysiłku fizycznego. Trzymam za 3 podejście, bo jak to się mówi do 3 razy sztukaMam do Was ogromną prośbe Czy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!
Podziel się: