reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi doktor powiedziała otwarcie,że jeszcze wszystkiego nie wiedzą . Że to jest loteria [emoji85]
A ja mysle ,ze tak jest dobrze Oni nie wiedza,a nam sie wydaje ze cos tam wiem.Ale ciagle mamy tu przyklady na to,ze cuda sie zdarzaja,wbrew logice i wiedzy.Ze pozostaje taka mala zawsze otwarta furtka,ktorej nikt nie poznal ,a ktora daje nadzieje,ze chociaz wszystko temu przeczy dzieja sie w nas cuda i rodza zdrowe dzieci. Niech tak zostanie🙏

Nie tylko 8 aż 8!!! U nas były dojrzałe 10 i 10 się zapłodniło. A nasienie 0 % też było podczas ostatniego badania. I z tego mamy 4 zarodki. U ciebie też może być podobnie.
Myślałam ze mieliście lepsza morfologię.
Wy jesteście młodzi a my nie :(
Dzisiaj jak czekałam na punkcję, to same młode osoby. Aż się wierzyć nie chce, ze rak młodzi ludzie musza podchodzić do In vitro :( jestem zszokowana.
Co innego ja, dinozaur który przeżył już więcej niż polowe życia

reklama
Myślałam ze mieliście lepsza morfologię.
Wy jesteście młodzi a my nie :(
Dzisiaj jak czekałam na punkcję, to same młode osoby. Aż się wierzyć nie chce, ze rak młodzi ludzie musza podchodzić do In vitro :( jestem zszokowana.
Co innego ja, dinozaur który przeżył już więcej niż polowe życia
Przestań tak myśleć!! Wcale nie jesteś stara. U nas morfologia rok temu 2 %, ostatnie badanie 0%. Jakieś zarodki mamy. Czy się uda zobaczymy.
Myśmy mieli te dodatkowe metody separacji i to może pomogło. Ale nie wiem jaka była morfologia w dniu punkcji. Mąż był 3 miesiące na diecie, brał metforminę i masę supli.

Ostatnia edycja:
Do góry