reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny. Mniej się udzielam bo smutek mnie ogarnął i niechęć do świata, wiadomo. Właśnie wracam z bety. Zrobiłam dla świętego spokoju. Plamienia ustały ale od wczoraj brzuch mnie boli jak pierwszego dnia najgorszej miesiaczki ever. Nie mam złudzeń :/
Żeby ci się udało ✊✊✊ dopóki nie ma bety zawsze jest nadzieja.

reklama
Cześć Dziewczyny. Mniej się udzielam bo smutek mnie ogarnął i niechęć do świata, wiadomo. Właśnie wracam z bety. Zrobiłam dla świętego spokoju. Plamienia ustały ale od wczoraj brzuch mnie boli jak pierwszego dnia najgorszej miesiaczki ever. Nie mam złudzeń :/
Maszka, życie zaskakuje. Może akurat będzie dobrze. Plamienie ustało,a to już coś.

Maszka, życie zaskakuje. Może akurat będzie dobrze. Plamienie ustało,a to już coś.
Niestety znow soe rozkreca. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale ja jestem przekonana, że sie nie udalo. Ciało sie zmieniło, piersi nie sa juz nabrzmiałe. Właśnie wyszłam od mojej przyjaciółki, która 2 tygodnie temu urodziła śliczna córeczkę. Mam świeczki w oczach.

Niestety znow soe rozkreca. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale ja jestem przekonana, że sie nie udalo. Ciało sie zmieniło, piersi nie sa juz nabrzmiałe. Właśnie wyszłam od mojej przyjaciółki, która 2 tygodnie temu urodziła śliczna córeczkę. Mam świeczki w oczach.
Wiem, co to znaczy. Mojemu bratu ciotecznemu urodziła się córeczka dwa dni po moim poronieniu :(

Przykro mi :(

Jako że pierwszy raz pojawiłam się w kalendarzu czuję się nie jako „w obowiązku” poinformować, że moje przeczucia co do wyniki bety mnie nie zawiodły (jestem wiedźmą[emoji12])…cóż, słodko-gorzka satysfakcja…
Eh ... Przykro mi . Podziwiam Cię mimo wszystko. Mam nadzieję,że któryś z gromadki zarodków z Tobą zostanie [emoji120]
Ściskam mocno [emoji3531]

Jako że pierwszy raz pojawiłam się w kalendarzu czuję się nie jako „w obowiązku” poinformować, że moje przeczucia co do wyniki bety mnie nie zawiodły (jestem wiedźmą😜)…cóż, słodko-gorzka satysfakcja…
Kuwa😥. Mysza, przytulam z całych sił, bo ja wiem, że ty twarda sztuka ale dużo przytulania napewno ci teraz potrzeba ❤️❤️❤️

reklama
Do góry