Ja jestem 6dpt i mam lekkie klucie w brzuchu, trochę tez jakby zbieralo sie na menstruacje. Natomiast z tego co czytałam, kazda dziewczyna różnie to przechodzi, także nie stresuj się i poczekaj do bety. Kiedy miałaś transfer?Cześć,
Jestem świeżo na forum, świeżo też po transferze zarodka, jeszcze przed badaniami. Starałam się nie czytać nic i czekać, ale dziś wymieklam i mam do was kilka pytan. Czy uporczywy ból z prawej strony to zła wróżba? Takie trochę uczucie ciała obcego, szarpania. Po tygodniu od transferu raczej nie powinno być żadnych objawów?
reklama
Joanna6
Zaciekawiona BB
Też w poniedziałek beta jutroJa jestem 6dpt i mam lekkie klucie w brzuchu, trochę tez jakby zbieralo sie na menstruacje. Natomiast z tego co czytałam, kazda dziewczyna różnie to przechodzi, także nie stresuj się i poczekaj do bety. Kiedy miałaś transfer?
annemarie
Fanka BB :)
Ze cooo?Mi mowi ze osiagnelam maxymalna liczbe grup i wiecej nie moge dodac:/
Ja to samo a nie należę
Chrzanic to,
Robimy grupe na WhatsApp, napiszcie mi na priv wasze nr telefonow.
annemarie
Dziewczyny napiszcie mi mi priv wasze tel,mam grupe na WhatsApp, jesli jeszcze ktos chetny to zaprasza rowniez.@Tolka20 ,@agulla84 ,@Anna 1986 ,@Dzoannna
na gorym pasku sa grupy,klikacie,szukacie pod medyczne i szukacie "leczenie in vitro w Czechach" musicie niestety wyslac prosbe o dodanie.Nie pytajcie sie jak,jeszcze do tego sama nie doszlam.
Magda 1234
DziękujęW obu ciążach na początku ból brzucha jak na okres, nie przejmuj się to normalne, jak wytrzymasz bez nospy to jej nie bierz, potem jak brzuszek będzie rósł to dopiero zacznie boleć i wtedy nospa się przyda
Magda 1234
Też w poniedziałek beta
Jutro testujesz ?Też w poniedziałek beta jutro
Magda 1234
Czy Ty jutro tez testujesz czy jednak poczekasz jeszcze ?Ja jestem 6dpt i mam lekkie klucie w brzuchu, trochę tez jakby zbieralo sie na menstruacje. Natomiast z tego co czytałam, kazda dziewczyna różnie to przechodzi, także nie stresuj się i poczekaj do bety. Kiedy miałaś transfer?
A miałaś zarodek ilu dniowy?Też w poniedziałek beta jutro
No nie ma słów pociechy oprócz może tego że jak się tak jakoś gooownianie kręci od początku cyklu to organizm daje znać no nie teraz, dopiero za małą chwilkę. Zdrówka zatem i żeby to szybko dziadostwo przeszło.Nooo taki pech... Miałam mieć jutro transfer i niestety nic z tego. Dla smaczku powiem, że miałam 7 wizyt przygotowawczych do transferu czyli 2tys w piach. Tak się trafiło nieszczęśliwie
reklama
Łooo matko ale by Was zjechali.Dlatego ja chyba zamknę się w domu i męża tez. Chociaż wczoraj sprawdzaliśmy męża po kontakcie i na szczęście negatywny. My po 3 raz szczepieni ale i tak nam ciagle strach w oczy zagląda.
My ciagle mamy kontakt z nieszczepionymi pacjentami i ciagle to ryzyko. Chodzi mi po głowie by odwołać wszystkich pacjentów mojego męża albo przyjmować tylko tych zaszczepionych (tutaj pewnie znaleźlibyśmy się w mediach ogólnopolskich )
Podziel się: