No tak pomyslalam bo jak „wietrzylam sie” to przechodzilo))) slina mi cieknie jak jakiemus psu hahaha wiec zmasowana produkcja wszelkich plynow trwa))Asia wkladki powoduja podrazenie i tym samym rosnie produkcja sluzu.
Ale niech rosnie
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Kiedys czytalam artykul o plusach i minusach spania w majtkach i uzywania wkladek.Krotko mowiac ,najszybsza droga do narobieniu sobie " syfu" i wiecznie mokrych wkladek.Ja sobie pomimo to ,nie wyobrazam takiego wietrzeniaNo tak pomyslalam bo jak „wietrzylam sie” to przechodzilo))) slina mi cieknie jak jakiemus psu hahaha wiec zmasowana produkcja wszelkich plynow trwa))
Magdusia88
Ja brałam przy staraniach naturalnych prolutex, bo miałam niski progesteron. Kilka dni po owu do testu/bety + utrogest dopochwowo. Nie udało się niestety, ale warto próbować!Lekarka powiedziała że zajde naturalnie jeżeli podwyzsze progesteron bo jest za niski.
Trochę prześladuje mnie pech. Wczoraj wieczorem zaczęło pobolewać mnie gardło. W nocy obudziłam się z gorączką 38.4. Czyli zaraziłam się od męża niestety. Gorączka po pyralginie zeszła do 37.2. Obecnie czuje się bardzo dobrze. Zrobię test na covid ( mój m ma negatywny) i cóż.... Chyba muszę odwołać transfer...
Co sądzicie?
Co sądzicie?
Tykaweronika
To ja też tak tylko ja przyjmuje cyclogest Trzymam kciuki aby się w końcu udałoJa brałam przy staraniach naturalnych prolutex, bo miałam niski progesteron. Kilka dni po owu do testu/bety + utrogest dopochwowo. Nie udało się niestety, ale warto próbować!
Zgłoś się szybciutko przez IKP. Zrób test. Wynik będzie jutro najpóźniej.Trochę prześladuje mnie pech. Wczoraj wieczorem zaczęło pobolewać mnie gardło. W nocy obudziłam się z gorączką 38.4. Czyli zaraziłam się od męża niestety. Gorączka po pyralginie zeszła do 37.2. Obecnie czuje się bardzo dobrze. Zrobię test na covid ( mój m ma negatywny) i cóż.... Chyba muszę odwołać transfer...
Co sądzicie?
Od momentu zgłoszenia na test - masz kwarantannę. Wyjdzie pozytyw - wiadomo. Wyjdzie negatyw - konsultuj gorączkę z lekarzem.
Trzymam kciuki za negatyw.
agulla84
Cześć dziewczyny pisałyście że już tak długo jesteście na forum mi mija 8 lat w lutym a dziecka żadnego nie mam tylko wydana fortuna !jednak się nie poddaje w lutym zaczynam przygodę w czeskiej klinice .
Sherlook
A i wczoraj powiedziałam w końcu mojej mamie, że podchodzimy do in vitro. W życiu tak szczerze z nią nie rozmawiałam. Ona się popłakała, ja się popłakałam, mąż się popłakał. Powiedziała, że bardzo nas wspiera i że zawsze będziemy mogli na nią liczyć nawet finansowo. Taki kamień z serca mi spadł!!!
reklama
Podziel się: