reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak pomyslalam bo jak „wietrzylam sie” 😆 to przechodzilo:)))) slina mi cieknie jak jakiemus psu hahaha wiec zmasowana produkcja wszelkich plynow trwa:)))
Kiedys czytalam artykul o plusach i minusach spania w majtkach i uzywania wkladek.Krotko mowiac ,najszybsza droga do narobieniu sobie " syfu" i wiecznie mokrych wkladek.Ja sobie pomimo to ,nie wyobrazam takiego wietrzenia🤣

Trochę prześladuje mnie pech. Wczoraj wieczorem zaczęło pobolewać mnie gardło. W nocy obudziłam się z gorączką 38.4. Czyli zaraziłam się od męża niestety. Gorączka po pyralginie zeszła do 37.2. Obecnie czuje się bardzo dobrze. Zrobię test na covid ( mój m ma negatywny) i cóż.... Chyba muszę odwołać transfer... :(
Co sądzicie?

Trochę prześladuje mnie pech. Wczoraj wieczorem zaczęło pobolewać mnie gardło. W nocy obudziłam się z gorączką 38.4. Czyli zaraziłam się od męża niestety. Gorączka po pyralginie zeszła do 37.2. Obecnie czuje się bardzo dobrze. Zrobię test na covid ( mój m ma negatywny) i cóż.... Chyba muszę odwołać transfer... :(
Co sądzicie?
Zgłoś się szybciutko przez IKP. Zrób test. Wynik będzie jutro najpóźniej.
Od momentu zgłoszenia na test - masz kwarantannę. Wyjdzie pozytyw - wiadomo. Wyjdzie negatyw - konsultuj gorączkę z lekarzem.
Trzymam kciuki za negatyw.

A i wczoraj powiedziałam w końcu mojej mamie, że podchodzimy do in vitro. W życiu tak szczerze z nią nie rozmawiałam. Ona się popłakała, ja się popłakałam, mąż się popłakał. Powiedziała, że bardzo nas wspiera i że zawsze będziemy mogli na nią liczyć nawet finansowo. Taki kamień z serca mi spadł!!!

reklama
Do góry