Wspaniale! To zobacze co mi odpisze klinika i zacznę leczenieMnie irytują globulki (bo są) wypływają itp … rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział ze mogę, tylko dość głęboko. I u mnie się to ładnie sprawdza. Jak tylko coś poczuje, ze się zaczyna to od razu maść na palec i szybko mi przechodzi. Ilość maści oczywiście indywidualnie ale mi wystarczy jak ziarnko grochu.
Bielizna może się ciut brudzić ale nie tak jak przy globulkach.
reklama
Do transfer o progesteron musi być co najmniej 20Dziewczyny a jaki powinien być progesteron do transferu ?
I wizyty u lekarza:/ jak przestalam do nich Chodzic to nagle zero infekcji. A moze i leki…Jak ja to znam ja przed transferem dostałam globulki na 3 dni ale to było na początku cyklu...ja w ciągu 2 msc mam już 4 infekcje..a nigdy nie miałam z tym problemu...myślę że to też leki a to wpływają
No niestety:/ jest to nieprzyjemne. Ja tez co chwile czuje cewke moczowa. Nawet zauwazylam ze gorzej jak nosze wkladki… moze to one cos podrazniaja bo przy dopochwowym progesteronie jednak trzeba je nosic:/ wiec zakupilam czysty sok z zurawiny i popijam codziennie profilaktycznie… macica tez naciska i swoje robi. Ale NIECH ROSNIE!Robiłam, wyszły bakterie , jutro powtórzę posiew .dr narazie nie chce midawac antybiotyku na tak wczesnej ciąży..muszę je wyplukc..wiesz ja do tej pory nie miałam infekcji a teraz już pora kolejny jak nie pochwa to pęcherz..myślę że leki na to wpływają też
annemarie
Fanka BB :)
Kazdy ma tu prawo pisac i pytac,nie masz za co przepraszac.Trafiłam tu tak naprawdę przypadkiem bo tu mnie lupka skierowała jak szukałam informacji o prolutexie przepraszam mogłam Wam od razu napisać
Powodzenia
annemarie
Fanka BB :)
Asia wkladki powoduja podrazenie i tym samym rosnie produkcja sluzu.No niestety:/ jest to nieprzyjemne. Ja tez co chwile czuje cewke moczowa. Nawet zauwazylam ze gorzej jak nosze wkladki… moze to one cos podrazniaja bo przy dopochwowym progesteronie jednak trzeba je nosic:/ wiec zakupilam czysty sok z zurawiny i popijam codziennie profilaktycznie… macica tez naciska i swoje robi. Ale NIECH ROSNIE!
Ale niech rosnie
Jestem po USG.
Mam 4 pecherzyki w lewym (13mm) i 2 w prawym (9mm) wiec szału nie ma. Mam jeszcze brać leki do niedzieli a w poniedziałek kolejne USG.
Niestety mój organizm robi co może ale wyniki ze względu na niska rezerwę raczej słabe.
Do tego mam podawać mojemu mężowi Menopur w dawce 75 jednostek co drugi dzień. I za 2 tygodnie sprawdzić ponownie jakość nasienia. Jeżeli będzie chociaż 1 % to próbujemy zapładniać komórki. Jeśli nie, dajemy sobie miesiąc na poprawę. Jeśli poprawimy Ok, jeśli nie - działamy z tym co mamy.
Zdaniem lekarza pogorszenie morfologi mogło wynikać z przebycia Covidu.
Natomiast fakt, ze mam podawać mężowi zastrzyki chyba jest to nowością. Ktoś miał podobnie ?
Ps. Punkcja prawdopodobnie w środę
Mam 4 pecherzyki w lewym (13mm) i 2 w prawym (9mm) wiec szału nie ma. Mam jeszcze brać leki do niedzieli a w poniedziałek kolejne USG.
Niestety mój organizm robi co może ale wyniki ze względu na niska rezerwę raczej słabe.
Do tego mam podawać mojemu mężowi Menopur w dawce 75 jednostek co drugi dzień. I za 2 tygodnie sprawdzić ponownie jakość nasienia. Jeżeli będzie chociaż 1 % to próbujemy zapładniać komórki. Jeśli nie, dajemy sobie miesiąc na poprawę. Jeśli poprawimy Ok, jeśli nie - działamy z tym co mamy.
Zdaniem lekarza pogorszenie morfologi mogło wynikać z przebycia Covidu.
Natomiast fakt, ze mam podawać mężowi zastrzyki chyba jest to nowością. Ktoś miał podobnie ?
Ps. Punkcja prawdopodobnie w środę
reklama
O dzieki. Nie wiem czy na naturalnym tak samo jest. Ciekawe.Do transfer o progesteron musi być co najmniej 20
Dziewczyny a co wy na to
Dlaczego nie bada się poziomu progesteronu np. w 3dpt, 5dpt po kriotransferze? - nOvum
Dlaczego nie bada się poziomu progesteronu np. w 3dpt, 5dpt po kriotransferze (nie licząc 14 dnia po)? Czy badając go w tych dniach można zwiększyć szanse implantacji?
www.novum.com.pl
Podziel się: