O tak, sok z czystej zurwainy działa mocno moczopednie i wypluczesz bakterie.Sok z żurawiny
reklama
Magda 1234
Fanka BB :)
DziękiO tak, sok z czystej zurwainy działa mocno moczopednie i wypluczesz bakterie.
Hankaa
Ja jak nie dzwonili to sama wydzwanialam nawet jak czegoś nie zrozumiałam do końca to też dopytaćKochana, właśnie miałam do Ciebie pisać jak tam po USG. Cieszę się i trzymam kciuki <3 u nas cisza, prosiłam żeby skontaktował się z nami lekarz dyżurujący, ale nas olali
Próbowałam, ale niestety nie ma żadnego lekarza...Ja jak nie dzwonili to sama wydzwanialam nawet jak czegoś nie zrozumiałam do końca to też dopytać
Hankaa
A telefonu do swojego nie masz? Bo mój odpisuje w każdej chwili.. zdarzyło się nawet w święta.Próbowałam, ale niestety nie ma żadnego lekarza...
jumisia
Nie chcę straszyć ale mój młody też w 34 tc był pośladkowo, a teraz w 35 tc się odwrócił nie wiadomo kiedy... 2 lekarzy mi mówiło, że to mało prawdopodobne ale mu się udało.U nas teraz 34tc, wczoraj lekarz powiedział że jeszcze może się przekręcić, chociaż mało prawdopodobne bo mało miejsca już ma, ja czytałam że do 36tc dziecko może się odwrócić , a ty naturalnie chcesz rodzic? Ja od początku ciąży wiedziałam, że chcę cc i nie było w ogóle mowy o naturalnym, mój lekarz nie ma nic do gadania, niech sam rodzi jak chce
Sherlook
A nie możesz napisać sms do swojego lekarza?? Mój zawsze odpisuje.Próbowałam, ale niestety nie ma żadnego lekarza...
JestemMama!
Nocki w pracy miałam i właśnie mój najdłuższy tydzień w pracy się skończyłA co Ty robisz na nogach o 4 rano? Cóż Ty spać nie masz kiedy?
Magda 1234
U mnie się dzwoni do laboratorium i oni odpowiadajaA telefonu do swojego nie masz? Bo mój odpisuje w każdej chwili.. zdarzyło się nawet w święta.
reklama
Hankaa
Rozumiem. W takim razie zostało tylko czekać do poniedziałku. Będzie dobrzeU mnie się dzwoni do laboratorium i oni odpowiadaja
Podziel się: