Ja przy obu transferach czułam takie klucie dziwne, nawet bolało trochęHej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Ja jak mi ginekolog przepisywał proga po owulacji podczas monitoringu też tak miałam. Płakałam jak bóbr, żeby za 10 min wyklinać meża. Pamiętam jaka wkurzona chodziłamJa dopiero 9 dni po transferze (5-dniowa blastka) byłam wściekła i ryczałam - wtedy poszłam zrobić test, wcześniej piersi mnie bolały ale ja biorę końskie dawki progesteronu i myślę, że to od tego
Kochana, właśnie miałam do Ciebie pisać jak tam po USG. Cieszę się i trzymam kciuki <3 u nas cisza, prosiłam żeby skontaktował się z nami lekarz dyżurujący, ale nas olaliMASZKA1988 coś wiesz jak zarodki się mają?
magda_lena85
Mnie bolał brzuch trochę i popłakałam się bez powodu w pracy ale tak jak bóbr się zanosiłam łzami Piersi nie bolały i nie bolą do teraz (6tc)Hej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
Hankaa
Mnie bolał brzuch mocno z biodrami.. naciąganie takie że najlepiej było siedziećHej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
Magda 1234
Dzięki kochane....mam inny problem .boli przy siusianiu...przeziębiłam pęcherz...ta luteina ciągle wypływa z pochwy i gdzieś podzieliłam pęcherz...jakieś rady ..miałam wsiąść furalogine ale w ciąży nie stosuje się jej a ja przecież jestem w 5 dniu ciąży
Hankaa
Urosept możesz brać .Dzięki kochane....mam inny problem .boli przy siusianiu...przeziębiłam pęcherz...ta luteina ciągle wypływa z pochwy i gdzieś podzieliłam pęcherz...jakieś rady ..miałam wsiąść furalogine ale w ciąży nie stosuje się jej a ja przecież jestem w 5 dniu ciąży
Magda 1234
Dzięki kochane....mam inny problem .boli przy siusianiu...przeziębiłam pęcherz...ta luteina ciągle wypływa z pochwy i gdzieś podzieliłam pęcherz...jakieś rady ..miałam wsiąść furalogine ale w ciąży nie stosuje się jej a ja przecież jestem w 5 dniu ciąży
eij
Sok z żurawinyDzięki kochane....mam inny problem .boli przy siusianiu...przeziębiłam pęcherz...ta luteina ciągle wypływa z pochwy i gdzieś podzieliłam pęcherz...jakieś rady ..miałam wsiąść furalogine ale w ciąży nie stosuje się jej a ja przecież jestem w 5 dniu ciąży
reklama
O szkoda, może maila napisz. Może ktoś jeszcze odpowie. Masz weekend jak na szpilkach w oczekiwaniu na swoją gromadkęKochana, właśnie miałam do Ciebie pisać jak tam po USG. Cieszę się i trzymam kciuki <3 u nas cisza, prosiłam żeby skontaktował się z nami lekarz dyżurujący, ale nas olali
Podziel się: