reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj miałam monitoring, 8 dużych pęcherzyków (ok. 18-20 mm), lepiej niz za pierwszym razem (wtedy były 4, z czego udalo sie pobrac 3 komorki) , ale miałam konskie dawki leków. W piątek 14.01 punkcja. Zrobiłam dziś badania i nie jestem pewna czy są dobre.. Estradiol 1200 ng, progesteron 0,33

A jak ty się czujesz??
Plamienia nie ma ..dzień miną, jeszcze 9. Czytam fajna książkę ,,TOPR,, i zajęła mi cały dzień.. nic nie boli...tylko ciągle bym coś jadła ale ja mam AK na nerwy.. a miałam jeść 5 posiłków ...chociaż staram się jeść inaczej przy insulinopormosci to czasami się skusze na coś słodkiego...od tak...czekam i to czekanie jest najgorsze

Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj miałam monitoring, 8 dużych pęcherzyków (ok. 18-20 mm), lepiej niz za pierwszym razem (wtedy były 4, z czego udalo sie pobrac 3 komorki) , ale miałam konskie dawki leków. W piątek 14.01 punkcja. Zrobiłam dziś badania i nie jestem pewna czy są dobre.. Estradiol 1200 ng, progesteron 0,33
Jeszcze estradiol urośnie jak dojrzeją :)

reklama
Do góry