Kochanie strasznie mi przykro ;(
reklama
Przyszły moje wyniki receptywnosci endometrium, ale nic mądrego z nich nie wywnioskuję. Komórki NK w widelkach norm. Mam napisane, że w 5 dpo endometrium adekwatne do obrazu klinicznego, ale w 7 dpo jest już zbyt dojrzałe jak na czas po owulacji. Zobaczymy co powie lakarz, mam nadzieję na transfer w styczniu.
Sherlook
Fanka BB :)
Mamy 4 zarodki ale niestety bardzo kiepskiej klasy. Jak na blastki to niestety nie za dobrze 2x 2ab i 2 x 1ab. Moim zdaniem powinni je trzymać dłużej i najwyżej by się nie rozwinęły. Załamałam się, bo szanse są minimalne niestety. Dwa jeszcze trzymają, ale nie dają im szans. Chyba potrzebuję pocieszenia. Tu wszyscy mają minimum 3 z przodu. Ehhh
Nie łam się w takim przypadku chyba warto transferowac po kilka zarodków żeby nie tracić czasuMamy 4 zarodki ale niestety bardzo kiepskiej klasy. Jak na blastki to niestety nie za dobrze 2x 2ab i 2 x 1ab. Moim zdaniem powinni je trzymać dłużej i najwyżej by się nie rozwinęły. Załamałam się, bo szanse są minimalne niestety. Dwa jeszcze trzymają, ale nie dają im szans. Chyba potrzebuję pocieszenia. Tu wszyscy mają minimum 3 z przodu. Ehhh
Cześć dziewczyny nie było mnie tu jakiś czas bo czekałam na wyniki testu era. Niestety pierwszy test nic nie wykazał musiałam powtórzyć go i okazało się że mam dość sporo przesunięte okno implantacyjne. Teraz czekam na okres i przygotowywujemy się do transferu mam nadzieję że teraz się uda.
Hej a jak wygląda to przesunięcie okna implantacyjnego na wynikach? Bo patrzę na moje wyniki receptywnosci jak sroka w gnat i nie kumam za wiele, a wizytę mam dopiero w styczniu.Cześć dziewczyny nie było mnie tu jakiś czas bo czekałam na wyniki testu era. Niestety pierwszy test nic nie wykazał musiałam powtórzyć go i okazało się że mam dość sporo przesunięte okno implantacyjne. Teraz czekam na okres i przygotowywujemy się do transferu mam nadzieję że teraz się uda.
Siemka . Jak się czujesz? Wszystko dobrze?@fredka84 jak nastawienie na poród? Zdecydowałaś czy SN czy cc??? W a ogóle pracujesz jeszcze czy już na l4 odpoczywasz?
Nie wymawiaj przy mnie tego słowa . Poród . Nic jeszcze nie wymyśliłam bo nie gadałam z moim lekarzem . Miałam teraz taki zamiar ale zagadałam go o szczepienia na covid i się tak rozwinął, że kuźwa nie wiedziałam jak się nazywam . Mój lekarz to ciężki facet. Wkur,wia mnie trochę. Drugi raz bym go nie wybrała.
Ja od listopada jestem na chorobowym
Magda 1234
Mamy 4 zarodki ale niestety bardzo kiepskiej klasy. Jak na blastki to niestety nie za dobrze 2x 2ab i 2 x 1ab. Moim zdaniem powinni je trzymać dłużej i najwyżej by się nie rozwinęły. Załamałam się, bo szanse są minimalne niestety. Dwa jeszcze trzymają, ale nie dają im szans. Chyba potrzebuję pocieszenia. Tu wszyscy mają minimum 3 z przodu. Ehhh
Magda 1234
Hej a który dziś dzień hodowli ?? Jak pisały mi wcześniej dziewczyny zawsze szanse są..nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ? Ty transfer w tym cyklu czy w przyszłym.. ja do tej pory nie wiem jakiej ja mam właściwie klasy bo embriolog nie odpisał. Dowiem się dopiero na wyżycie ...a te dwie co jeszcze hodują to też blastkiMamy 4 zarodki ale niestety bardzo kiepskiej klasy. Jak na blastki to niestety nie za dobrze 2x 2ab i 2 x 1ab. Moim zdaniem powinni je trzymać dłużej i najwyżej by się nie rozwinęły. Załamałam się, bo szanse są minimalne niestety. Dwa jeszcze trzymają, ale nie dają im szans. Chyba potrzebuję pocieszenia. Tu wszyscy mają minimum 3 z przodu. Ehhh
reklama
Gonia0605
Nie wybrzydzam, biorę co jestMoje dziecię jak pójdzie po mężu to będzie biale jak śnieg . Chcesz takiego siwka?
Co tam słychać? Jak żyjesz? Gdzie spędzasz święta?
U mnie w porządku. Święta jak zwykle trochę u teściów, trochę z moją rodziną...
Chyba już z zawsze będę takim świątecznym włóczęgą...
Podziel się: