reklama
eij
Fanka BB :)
Na to wychodzi że u mnie nie było problemu Chociaż wcześniej miałam 6 inseminacji między innymi z nasienia również tego samego dawcy co z in vitro a mimo po każdym zabiegu beta nawet nie drgnęła więc nie byłam wcale przekonana o tym że ze mną wszystko ok. No ale jakimś cudem się udałoTy pewnie zdrowa, zakładam ze właściciel armii tez. Jakoś nie lubię określenia dawca, może kiedyś ktoś mnie przekona, ze nie jest to określenie pejoratywne.
U nas podobnie, ale na tyle procedur to ja nie wiem czy się w labie nie pomylili
Na szczescie mąż ma rzadką grupe krwi i wszystkie nasze dzieci mają grupe krwi męża. Nie będę mogła oddać im krwi:-( jak będzie potrzeba.
Dobrze. Trochę czuje jeszcze w brzuchu, ze coś się działo ale ogólnie jest b.dobrzeA jak się dziś czujesz?? Ja jutro rano dołączam Orgalutran i wieczorem podgląd jajniki już bolą.
O której masz podglad ?
Magda 1234
Estradiol 4361Hymm to chyba jakiś mocno produktywny ten jajnik nr 2 :-)
A jaki estradiol?
Bo ja przy bliźniakach miałam 20 pęcherzyków i 16 poprawnych komórek. A transfer był, wiec chyba nie jest u Ciebie tak, źle. Chyba, ze masz niskie AMH to wtedy duzo hormonow może powodować wzrost estradiolu a komórek jest w standardzie.
Bo estradiol rośnie jak pęcherzyków jest duzo. Ja przy pierszej procedurze jakiś kosmiczny miałam ( dziewczyny potrafiły mieć większy ) 24 pecherzyki i transfer był. Tylko ja mam wysokie amh.
Dziwna ta twoja klinika, bo normalnie pobierane są zgody na punkcję, hodowle, transfer itp… często w jednym dokumencie.
Sherlook
17:30 wcisnął mnie już po godzinach przyjęć, bo inaczej bym musiała brać urlopDobrze. Trochę czuje jeszcze w brzuchu, ze coś się działo ale ogólnie jest b.dobrze
O której masz podglad ?
Albo te szczepienia mi pomogły albo accofil. Bo przy ostatnim transferze pierwszy raz go brałam.O kurcze czyli u Ciebie wygląda na to że mogło to pomóc? Ciekawe czy w Wawie gdzieś robią te szczepienia no i jaki jest czas oczekiwania. Chwilowo to czekam co mi Paśnik odpisze. Wczoraj napisał maila z wynikiem. A w piątek mam mieć transfer
Gonzi
A ja też biorę accofil mam w zaleceniach 1/4 ampułki codziennie od dnia transferu. A w jakiej dawce i w jakiej formie miałaś?Albo te szczepienia mi pomogły albo accofil. Bo przy ostatnim transferze pierwszy raz go brałam.
Vinszka
@Vinszka a co tam u Ciebie? Wszystko do przodu?
Jeszcze nie wiem. Jak na razie wiem tylko tyle, że jest ze mną. Zobaczymy co beta powie, no ale na to jeszcze muszę zaczekać.
Spokojna jestem. Wszelkie moje obawy przed transferem były zbędne. Euforia i radość była.
reklama
eij
No to co nic się nie chwalisz że trzeba kciuki trzymać kiedy beta?Jeszcze nie wiem. Jak na razie wiem tylko tyle, że jest ze mną. Zobaczymy co beta powie, no ale na to jeszcze muszę zaczekać.
Spokojna jestem. Wszelkie moje obawy przed transferem były zbędne. Euforia i radość była.
Podziel się: