Endometrioze niełatwo rozpoznać. Zwykle USG jakie nam robią nie do tego służy. Możesz mieć tkankę endometrium np. na pecherzu lub jelicie i jak nie będą szukać w tym kierunku to nie znajdą.Skoro masz mieć transfer to napewno miałas robione badania, łącznie z USG, oceną endometrium. Lekarz napewno by wykrył jeśli coś miałoby być nie w porządku. Więc nie stresuj się na zapas. I nie sugeruj się diagnozami postawionymi na forum bo można się nieźle zafiksować. Zaufaj lekarzowi
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Probuje sie polapac o czym piszecie to nie jest tak ,ze jak bierzesz proga to zawsze okresu nie dostajesz,ja dostawalam i wg mojego lekarza to nie jest jakas nie wskazana reakcja.Kazdy organizm jest inny i ma prawo inaczej reagowac.Trzeba przeanalizować sytuację. Nie powinnas dostawać okresu jak bierzesz progesteron.
Może endonometrium zbyt szybko się starzeje ,
Era testu nie robilam,bo o tym xhyba wspominalas,na receptywnosc endometrium Bylam blisko ale okazal sie nie potrzebny.
No to faktycznie masz godzinę, nastaw sobie 2 budzikiMam dziś o 2 zrobić zastrzyk z Ovitrelle. Nastawiłam budziki a i tak się martwię czy nie zaspie
eij
Uwierz mi, nie zaśpiszMam dziś o 2 zrobić zastrzyk z Ovitrelle. Nastawiłam budziki a i tak się martwię czy nie zaspie
Aneczka85_01
może lepiej się nie kładź spać , zostały 4 hMam dziś o 2 zrobić zastrzyk z Ovitrelle. Nastawiłam budziki a i tak się martwię czy nie zaspie
Dziękuję Kochana za odpowiedź. Ja też mam taki brunatny sluz bardziej, ale do wczoraj za każdym razem jak jde do ubikacji. Bol taki przedmenstruacyjny, a beta dopiero w poniedziałek. Bardzo sie bojęHej, ja miała 2 razy. Przy moim pierwszym transferze, plamienia miałam 7dpt blastki, a w drugim dopiero 9dpt, z tę b8go co pamiętam to bardziej brudziłam niż krwawiłam. To była stara krew po implantacji. W obu tych transferach miałam silne bóle. W tym obecnym transferze nie mam żadnych plamień, najwyraźniej zarodek spokojnie się zaimplantował. Nawet nie czułam silnych kłuć, tak jak przy tamtych transferach.
Obawiam się, ze może być różnie. O 20- tej wróciłam do domu z pracy, bo remont dziś kończymy jestem padnięta jak już dawno nie byłam …Uwierz mi, nie zaśpisz
Trzymamy kciukiObawiam się, ze może być różnie. O 20- tej wróciłam do domu z pracy, bo remont dziś kończymy jestem padnięta jak już dawno nie byłam …
reklama
eij
To może nastaw budzik na 1 30 i co 10 min drzemkiObawiam się, ze może być różnie. O 20- tej wróciłam do domu z pracy, bo remont dziś kończymy jestem padnięta jak już dawno nie byłam …
Podziel się: