Głowa do góry, jak nie masz już tego brudzenia, to dobry znak. Ja miałam 2 dnijutro też idę na betę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Znowu ja nie mogę spać po nocach, ciągle się budzę o 3 i nie mogę później zasnąć... Nie wiem czy to hormony... powoli zaczynam nie znosić nocy,bo się męczęDziękuję Kochana za odpowiedź. Ja też mam taki brunatny sluz bardziej, ale do wczoraj za każdym razem jak jde do ubikacji. Bol taki przedmenstruacyjny, a beta dopiero w poniedziałek. Bardzo sie boję
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Z krwawieniem to nie ma nic wspolnego,zarodek moze uszkodzic naczynie krwionosne i jest to pare kropli krwi ale bardziej takie brudy.W 9 dpt to juz raczej za pozno na implantacje. Ztob jutro Bete i wszystko będzie jasne.A czy któraś z Was miala krwawienie implantacyjne?
Sherlook
U mnie też pewnie będzie 2 w nocy, bo też punkcją o 14 ma być [emoji1787]Mam dziś o 2 zrobić zastrzyk z Ovitrelle. Nastawiłam budziki a i tak się martwię czy nie zaspie
Sherlook
Wczoraj wzięłam 2 zastrzyk bemfola i po 10 minutach ta masakryczna migrena, która mnie trzymała cały dzień przeszła. I już do nocy było cudownie. Niestety dzis znów obudziłam się z bólem głowy [emoji36] Aż mam ochotę na kolejny zastrzyk jak tak pomaga[emoji2957]
Faktycznie z przejęcia na mogłam zasnąć.U mnie też pewnie będzie 2 w nocy, bo też punkcją o 14 ma być [emoji1787]
Punkt 2 zeszłam. Trochę problemów z oderwaniem folii i poszło.
Później do 4 nie mogłam spać z przejęcia.
Sherlook
Dobrze, że dziś weekend. Przynajmniej nie jesteś zmęczona w pracy. Chciałabym zasnąć i obudzić się już po punkcji, a lepiej po transferzeFaktycznie z przejęcia na mogłam zasnąć.
Magda 1234
To wychodzi na to ,że bóle głowy są zapisane w stymulację u mnie dodatkowo mdłości i czasami jakieś takie skurcze mocne które trwają sekundeWczoraj wzięłam 2 zastrzyk bemfola i po 10 minutach ta masakryczna migrena, która mnie trzymała cały dzień przeszła. I już do nocy było cudownie. Niestety dzis znów obudziłam się z bólem głowy [emoji36] Aż mam ochotę na kolejny zastrzyk jak tak pomaga[emoji2957]
Jestem na zajęciach od 9 ale czuje się dobrze.Dobrze, że dziś weekend. Przynajmniej nie jesteś zmęczona w pracy. Chciałabym zasnąć i obudzić się już po punkcji, a lepiej po transferze
Ja się obawiam jutro punkcji, czy nie będzie za późno.
eij
A nie mówiłam takich rzeczy nie da się przespaćFaktycznie z przejęcia na mogłam zasnąć.
reklama
eij
Ja miałam punkcję 36 h po podaniu OvitrelleJestem na zajęciach od 9 ale czuje się dobrze.
Ja się obawiam jutro punkcji, czy nie będzie za późno.
Podziel się: