reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam wynik bety!! Nie wiem, jak to się stało, że mój 3 transfer udany🤷‍♀️ Nie wierzyłam w pozytywny wynik, bo do transferu podchodziłam z dziwnymi bólami... A jednak.... dziś 7dpt i beta 123 💪💪💪jest moc, w poniedziałek powtarzam. Mam nadzieję, że tym razem nie poronie 😔
Gratulacje♡♡♡♡
Myśl kochana pozytywne!!!!

reklama
Ufff, dziękuję ci bardzo za tą odpowiedź. Bo bałam się że coś pomieszali a koordynatorka przecież nie wie takich rzeczy.
A o której wieczorem brałaś swój Orgalutran?
Jeszcze raz śliczne dzięki [emoji3059]
Orgalutan brałam zawsze koło 20, rozumiem twoje rozterki ja chyba z 6 razy ta rozpiskę sprawdzałam czy aby na pewno tak ma być [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Cześć Dziewczyny! Jestem tu nowa, mogę sie przyłączyć?
Mam 33 lata, od roku staramy się o pierwsze dziecko. Czynnik męski, u mnie z rezerwa jajnikowa szału nie ma.
25.11 miałam transfer dwóch 3 dniowych zarodków. Tego samego dnia trafiłam z bólem nie do opisania do szpitala, okazało się, ze mam plyn w otrzewnej. Mimo transferu dostałam mocne leki, bo traciłam przytomność bólu... Mialam też nieduża gorączkę.
Dzisiaj (8dpt) pojawił mi się brunatny śluz i czuję sie jakbym miała dostać okres. Z tego wszystkiego zrobiłam czuły test sikany i oczywiście nie było nawet cienia cienia. Jestem załamana, chociaż wiem, ze być może jest za wcześnie.. Boję się, że moje problemy zdrowotne przekreśliły zagniezdzenie sie zarodkow...

reklama
Cześć Dziewczyny! Jestem tu nowa, mogę sie przyłączyć?
Mam 33 lata, od roku staramy się o pierwsze dziecko. Czynnik męski, u mnie z rezerwa jajnikowa szału nie ma.
25.11 miałam transfer dwóch 3 dniowych zarodków. Tego samego dnia trafiłam z bólem nie do opisania do szpitala, okazało sięze mam plyn w otrzewnej. Mimo transferu dostałam mocne leki, bo traciłam przytomność bólu... Mialam też nieduża gorączkę.
Dzisiaj (8dpt) pojawił mi się brunatny śluz i czuję sie jakbym miała dostać okres. Z tego wszystkiego zrobiłam czuły test sikany i oczywiście nie było nawet cienia cienia. Jestem załamana, chociaż wiem, ze być może jest za wcześnie.. Boję się, że moje problemy zdrowotne przekreśliły zagniezdzenie sie zarodkow...

Do góry