reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
cześć Kochane!

wracam po małej przerwie;-)
molla trzymaj się Kochana!!!

ja z takim pytaniem do Was
wczoraj byłam na wizycie zdecydowaliśmy się na trzecie podejście do in vitro tylko nie jestem zadowolona z wizyty cyk cyk i do widzenia.
Będę podchodziła do stymulacji bez wcześniejszej antykoncepcji na gonalu wcześniej miałam zawsze miesiąc anty potem tak z 10 dni na menopurze tylko stymulacje zaczynałam 1 dnia cyklu a teraz dr się ze mną umówiła na wizytę w sobotę myślę,że okres dostane jutro więc w sobotę będzie 3 dzień cyklu jak myślicie tak można miała któraś z Was tak?

pozdrawiam wszystkie Kobitki :biggrin2: muszę Was nadrobić:szok:

Nic,jade do kliniki,czuje ze mnie na szpital dadza,krwawie strasznie,skrzepow tyle,ze nie nadaze lapac,ciurkiem leci.
Chlopa nie ma,w robocie daleko dzisiaj
Zostawie najwyzej auto pod klinika,coz zrobie....

cześć Kochane!

wracam po małej przerwie;-)
molla trzymaj się Kochana!!!

ja z takim pytaniem do Was
wczoraj byłam na wizycie zdecydowaliśmy się na trzecie podejście do in vitro tylko nie jestem zadowolona z wizyty cyk cyk i do widzenia.
Będę podchodziła do stymulacji bez wcześniejszej antykoncepcji na gonalu wcześniej miałam zawsze miesiąc anty potem tak z 10 dni na menopurze tylko stymulacje zaczynałam 1 dnia cyklu a teraz dr się ze mną umówiła na wizytę w sobotę myślę,że okres dostane jutro więc w sobotę będzie 3 dzień cyklu jak myślicie tak można miała któraś z Was tak?

pozdrawiam wszystkie Kobitki :biggrin2: muszę Was nadrobić:szok:

Martaczi nie chce ci tu nic sugerowac ale skoro nie wyszlas od lekarza zadowolona i pozytywnie myslaca do tego nie jestes pewna czy co uslyszalas ma sens.... To jest bardzo zle. Uwazam ze nalezy miec zaufanie do swojego lekarza bo jak mu nie ufasz to jak masz uwierzyc ze bedzie dobrze? Moze idz na konsultacje do kogos innego / innej kliniki? Tyle to kosztuje pieniedzy i tyle twojego zdrowia ze na prawdo warto poszukac lekarza ktoremu nie trzeba patrzec na rece. Ja takiego mialam...

Molla uważaj na siebie! jak tracisz tyle krwi możesz być osłabiona! a Ty za kierownicę się wybierasz, nosz qurcze że też nie ma kto Ci pomóc

może to nie to, że jej nie ufam zawsze byłam zadowolona po prostu się nie udawało i to w dodatku nie wiadomo z jakiego powodu! a teraz jestem zaskoczona, że zmieniła taktykę może to i dobrze! jestem po prostu zestresowana mam nadzieję, że do trzech razy sztuka:-) tylko zastanawiam się czy któraś miała właśnie tak stymulację jak piszę czyli bez tej wcześniejszej antykoncepcji no i nie w pierwszym dniu cyklu?

Molla trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego.Uważaj na siebie, bo tak jak mówi gotadora, możesz być osłabiona. Tak się martwię o Ciebie :-(.

Dziewczyny wczoraj pisałam o luteinie i zapaleniu pęcherza od niej. Ktoś wie jak temu zapobiegać?

Molla obyś szczęśliwie dojechała. qrcze marwię się o ciebie:-(.
Darii cudna wiadomość. teraz będę się modlić za maluszka żeby zdrowo się rozwijał:tak:.

reklama
Sylwiu na moje szczęście zapalenia pęcherza nie maiłam od luteiny więc ci nie pomogę. miałam swedzenia i upławy ale dowcipne i na to radą była aplikacja na oliwce.

Do góry