reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Molla a nie masz jakiegoś szpitala bliżej? Może chociaż usg CI zrobią...chociaż nie wiadomo co za sprzęt mają...ale leż i może meliskę wypij i spróbuj zasnąć

reklama
Ja też mam podobnie do kliniki 130 km i do tego autobusami i pociągiem tam jadę...ale w razie czego pierwszy mam o 4.23 i napewno bym nim jechała. Mam nadzieję, że nie będzie potrzebny. Molla dupsko do auta i jazda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia jestescie kochane,tylko u mnie w miescie PRL sprzet,na ktorym g.... Widac,a co do jazdy dzisiaj,to ja jedyny kierowca jestem juz obdzwonilam,nikt dzis nie da rady mnie zawiezs,na jutro juz gosc sobie wolne zalatwil,a na dzis klapa,a ze mnie sie leje,podpaska na pol godziny,skrzepy,galarety,jeszcze jak leze jest w miare,a jak wdtsne to chlup I kolejny gigant wylatuje

Molla spokojnie ( wiem głupio brzmi w tej sytuacji ) ale ja wierzę ,że ten drugi maluszek wciąż się trzyma. A właśnie kolejni giganci świadczą o tym :-D ...przecież miałaś dwa bobaski podane ...będzie dobrze...będzie dobrze:-):tak:

U mnie nawet bety nie robia,ja na bete 40 km.jade
Juz I tak co ma byc to I tak bedzie,ten jeden dzien wytrzymam do jutra,nievh mi odrazu bete jutro zrobia,bo I dzis spadek bylby niewielki albo prawie wogole,a jutro bedzie werdykt,najwyzej dzis moglabym bardziej sie wykrwawic jak jestem w ruchu,a jutro sie wszysko okaze,co jest grane.
Newet jak poleci do konca to jutro bedzie mial czysty obraz,a dzis to by g... Widzial,a jak nawet cos tam jest to jutro bedzie lepiej widzial,bo przez ten jeden dzien moze podrosnie
Ja juz mie wiem,co wygaduje,po takim krwawieniu z garsciami czesci cud jakby co zostalo

Pytam , bo miałam umówionego kierowcę , ale okazało się ,że złamał noge i muszę wracać pociągiem, a trochę się boję, aby mi dzidziulki nie wypłynęły

Tak Asiula,wracalam sama jako kierowca,i napewno mi wtedy dzidziole nie wylecialy,wylecialy jak lezalam,po 3 tygodniach od transferu
Tak,ze spokojnie mozesz jechac

reklama
Do góry