reklama
Ja też mam podobnie do kliniki 130 km i do tego autobusami i pociągiem tam jadę...ale w razie czego pierwszy mam o 4.23 i napewno bym nim jechała. Mam nadzieję, że nie będzie potrzebny. Molla dupsko do auta i jazda
Molla
Fanka BB :)
Asia jestescie kochane,tylko u mnie w miescie PRL sprzet,na ktorym g.... Widac,a co do jazdy dzisiaj,to ja jedyny kierowca jestem juz obdzwonilam,nikt dzis nie da rady mnie zawiezs,na jutro juz gosc sobie wolne zalatwil,a na dzis klapa,a ze mnie sie leje,podpaska na pol godziny,skrzepy,galarety,jeszcze jak leze jest w miare,a jak wdtsne to chlup I kolejny gigant wylatuje
Molla spokojnie ( wiem głupio brzmi w tej sytuacji ) ale ja wierzę ,że ten drugi maluszek wciąż się trzyma. A właśnie kolejni giganci świadczą o tym ...przecież miałaś dwa bobaski podane ...będzie dobrze...będzie dobrze:-)
Molla
Fanka BB :)
U mnie nawet bety nie robia,ja na bete 40 km.jade
Juz I tak co ma byc to I tak bedzie,ten jeden dzien wytrzymam do jutra,nievh mi odrazu bete jutro zrobia,bo I dzis spadek bylby niewielki albo prawie wogole,a jutro bedzie werdykt,najwyzej dzis moglabym bardziej sie wykrwawic jak jestem w ruchu,a jutro sie wszysko okaze,co jest grane.
Newet jak poleci do konca to jutro bedzie mial czysty obraz,a dzis to by g... Widzial,a jak nawet cos tam jest to jutro bedzie lepiej widzial,bo przez ten jeden dzien moze podrosnie
Ja juz mie wiem,co wygaduje,po takim krwawieniu z garsciami czesci cud jakby co zostalo
Juz I tak co ma byc to I tak bedzie,ten jeden dzien wytrzymam do jutra,nievh mi odrazu bete jutro zrobia,bo I dzis spadek bylby niewielki albo prawie wogole,a jutro bedzie werdykt,najwyzej dzis moglabym bardziej sie wykrwawic jak jestem w ruchu,a jutro sie wszysko okaze,co jest grane.
Newet jak poleci do konca to jutro bedzie mial czysty obraz,a dzis to by g... Widzial,a jak nawet cos tam jest to jutro bedzie lepiej widzial,bo przez ten jeden dzien moze podrosnie
Ja juz mie wiem,co wygaduje,po takim krwawieniu z garsciami czesci cud jakby co zostalo
reklama
Podziel się: