JaA czy jest tu ktoś z Invicty we Wrocławiu!
reklama
Ja mialam megaaa bole brzucha a moja niunia ma juz 5 miesiecyCześć dziewczyny , w środę zabrałam swojego malucha jedynego , miałam pare dni wcześniej wlew accofil i jestem na prografie encortonie a od transferu doszła heparyna . Dzisiaj 3 dpt a od wczoraj boli mnie brzuch na okres i to tak dosyć mocno . Przy pierwszym transferze nieudanym miałam tak ze dzień po miałam taki twardy brzuch a 4 dpt bole miesiączkowe. Teraz 2,5dpt bole miesiączkowe Niemam siły
laChance
Fanka BB :)
Blastka 4.1.2Jaki miałaś zarodek jeśli można zapytać ?
No to super a to Twój pierwszy transfer? Ja czekam do piątku, bo to będzie dopiero 7dptOdwazylam sie dzis, troche zainsiprowalam sie Wami (w sumie nie mialam nic do stracenia) i zrobilam test z moczu i wyszla blada 2 kreska (6dpt)
Drugi, pierwszy w sumie tez udany, ale cb.. wiec na razie czekam na bete, a potem zobaczymy. Jeszcze az tak sie nie ciesze, ale wiem ze przynajmniej jest jakas szansa.No to super a to Twój pierwszy transfer? Ja czekam do piątku, bo to będzie dopiero 7dpt
No dokładnie, pozytywny test otwiera nam szerzej drzwi do upragnionego celu...trzeba uzbroić się jeszcze w cierpliwość, mimo wszystko fajnie, że zaskoczyłoDrugi, pierwszy w sumie tez udany, ale cb.. wiec na razie czekam na bete, a potem zobaczymy. Jeszcze az tak sie nie ciesze, ale wiem ze przynajmniej jest jakas szansa.
To prawda, przynajmniej wiadomo, ze dalsze branie lekow i dbanie o siebie ma sens.No dokładnie, pozytywny test otwiera nam szerzej drzwi do upragnionego celu...trzeba uzbroić się jeszcze w cierpliwość, mimo wszystko fajnie, że zaskoczyło
laChance a jak Ty sie czujesz? - mam nadzieje ze plamienia juz ustaly
Kasia19881988
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny .
Mam taki dylemat :-) brać czy nie brać ?
A wiec tak , mam w normie hormony tarczycowe a mimo to lekarz Endokrynolog przepisał mi leki hormonalne i w diagnozie napisał hashimoto ja już sama nie wiem czy zaczynać brać leki i rozregulować sobie hormony
A wiec tak , mam w normie hormony tarczycowe a mimo to lekarz Endokrynolog przepisał mi leki hormonalne i w diagnozie napisał hashimoto ja już sama nie wiem czy zaczynać brać leki i rozregulować sobie hormony
reklama
A jakie masz poziomy? I dodatkowo robilas tez przeciwciala?Cześć dziewczyny .
Podziel się: