reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny , w środę zabrałam swojego malucha jedynego , miałam pare dni wcześniej wlew accofil i jestem na prografie encortonie a od transferu doszła heparyna . Dzisiaj 3 dpt a od wczoraj boli mnie brzuch na okres i to tak dosyć mocno . Przy pierwszym transferze nieudanym miałam tak ze dzień po miałam taki twardy brzuch a 4 dpt bole miesiączkowe. Teraz 2,5dpt bole miesiączkowe 😭 Niemam siły
Ja mialam megaaa bole brzucha a moja niunia ma juz 5 miesiecy👍

Drugi, pierwszy w sumie tez udany, ale cb.. wiec na razie czekam na bete, a potem zobaczymy. Jeszcze az tak sie nie ciesze, ale wiem ze przynajmniej jest jakas szansa.
No dokładnie, pozytywny test otwiera nam szerzej drzwi do upragnionego celu...trzeba uzbroić się jeszcze w cierpliwość, mimo wszystko fajnie, że zaskoczyło 🙂

Cześć dziewczyny .
Mam taki dylemat :-) brać czy nie brać ?
A wiec tak , mam w normie hormony tarczycowe a mimo to lekarz Endokrynolog przepisał mi leki hormonalne i w diagnozie napisał hashimoto 🤨ja już sama nie wiem czy zaczynać brać leki i rozregulować sobie hormony 🤨

reklama
Cześć dziewczyny .
Mam taki dylemat :-) brać czy nie brać ?
A wiec tak , mam w normie hormony tarczycowe a mimo to lekarz Endokrynolog przepisał mi leki hormonalne i w diagnozie napisał hashimoto 🤨ja już sama nie wiem czy zaczynać brać leki i rozregulować sobie hormony 🤨
A jakie masz poziomy? I dodatkowo robilas tez przeciwciala?

Do góry