laChance
Fanka BB :)
Ja tezJa robiłam od 5 dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezJa robiłam od 5 dnia
jakie robilyscie testy ? Ja robiłam od 5 dc i chyba były fałszywie dodatnie bo jak zrobiłam bete 9 dpt to była negatywnaJa tez
Cień cienia cienia cienia. Znajdę to podeślę zdji jak tam wychodziły ?
Nie zamartwiaj się, bo ja udane transfery miałam z takimi właśnie bólami. Wczoraj miałam 3 transfer i wyczekuje objawów, zawsze dzień po miałam silne kłucia, a teraz nic ale nie będę się zamartwiać , bo to nie ma sensu.. Zresztą ja to dopiero miałam jazdę bo pojechałam na transfer z silnymi bólami krzyża, ciągnęło aż w pachwinach, nospa nie pomogła. Po poronieniu w maju pojawiły mi się mięśniaki i chyba to one są przyczyną bóli, które mam co miesiąc w 2 fazie cyklu. Lekarz przed transferem trochę się zaniepokoił,kazal kupić najsilniejszą nospe i w ostatniej chwili zdecydował o EmbryoGlue żeby ułatwić implantację. Zobaczymy...Wcześniej tego nie proponował, gdyż miałam 2/2 transfery udane z wadliwymi zarodkami. Teraz poleciała zdrowa blastka 4 1.1, a tu takie coś betę planuje zrobić w 7dpt, zawsze robiłam w 9 ale nie dam rady tyle wytrzymać. Przede mną cały tydzień oj będzie nerwowo obgryze wszystkie paznokcie. A Ty kiedy planujesz betować?Cześć dziewczyny , w środę zabrałam swojego malucha jedynego , miałam pare dni wcześniej wlew accofil i jestem na prografie encortonie a od transferu doszła heparyna . Dzisiaj 3 dpt a od wczoraj boli mnie brzuch na okres i to tak dosyć mocno . Przy pierwszym transferze nieudanym miałam tak ze dzień po miałam taki twardy brzuch a 4 dpt bole miesiączkowe. Teraz 2,5dpt bole miesiączkowe Niemam siły
planowo mam mieć w 9dniu czyli piątek ale chyba tez zrobię w 7 dniu czyli środęNie zamartwiaj się, bo ja udane transfery miałam z takimi właśnie bólami. Wczoraj miałam 3 transfer i wyczekuje objawów, zawsze dzień po miałam silne kłucia, a teraz nic ale nie będę się zamartwiać , bo to nie ma sensu.. Zresztą ja to dopiero miałam jazdę bo pojechałam na transfer z silnymi bólami krzyża, ciągnęło aż w pachwinach, nospa nie pomogła. Po poronieniu w maju pojawiły mi się mięśniaki i chyba to one są przyczyną bóli, które mam co miesiąc w 2 fazie cyklu. Lekarz przed transferem trochę się zaniepokoił,kazal kupić najsilniejszą nospe i w ostatniej chwili zdecydował o EmbryoGlue żeby ułatwić implantację. Zobaczymy...Wcześniej tego nie proponował, gdyż miałam 2/2 transfery udane z wadliwymi zarodkami. Teraz poleciała zdrowa blastka 4 1.1, a tu takie coś betę planuje zrobić w 7dpt, zawsze robiłam w 9 ale nie dam rady tyle wytrzymać. Przede mną cały tydzień oj będzie nerwowo obgryze wszystkie paznokcie. A Ty kiedy planujesz betować?
Ty zrób w środę, a ja w piątekplanowo mam mieć w 9dniu czyli piątek ale chyba tez zrobię w 7 dniu czyli środę
Ja z rosmana takie facellejakie robilyscie testy ? Ja robiłam od 5 dc i chyba były fałszywie dodatnie bo jak zrobiłam bete 9 dpt to była negatywna
i w którym dniu był cień ?Ja z rosmana takie facelle
W 5 baaaardzo słaby taki wątpliwy. W 6 już widoczny ale nadal cień a w 7 krecha jak się patrzyi w którym dniu był cień ?