reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny , w środę zabrałam swojego malucha jedynego , miałam pare dni wcześniej wlew accofil i jestem na prografie encortonie a od transferu doszła heparyna . Dzisiaj 3 dpt a od wczoraj boli mnie brzuch na okres i to tak dosyć mocno . Przy pierwszym transferze nieudanym miałam tak ze dzień po miałam taki twardy brzuch a 4 dpt bole miesiączkowe. Teraz 2,5dpt bole miesiączkowe 😭 Niemam siły
Nie zamartwiaj się, bo ja udane transfery miałam z takimi właśnie bólami. Wczoraj miałam 3 transfer i wyczekuje objawów, zawsze dzień po miałam silne kłucia, a teraz nic 🤷‍♀️ ale nie będę się zamartwiać , bo to nie ma sensu.. Zresztą ja to dopiero miałam jazdę bo pojechałam na transfer z silnymi bólami krzyża, ciągnęło aż w pachwinach, nospa nie pomogła. Po poronieniu w maju pojawiły mi się mięśniaki i chyba to one są przyczyną bóli, które mam co miesiąc w 2 fazie cyklu. Lekarz przed transferem trochę się zaniepokoił,kazal kupić najsilniejszą nospe i w ostatniej chwili zdecydował o EmbryoGlue żeby ułatwić implantację. Zobaczymy...Wcześniej tego nie proponował, gdyż miałam 2/2 transfery udane z wadliwymi zarodkami. Teraz poleciała zdrowa blastka 4 1.1, a tu takie coś 🤦‍♀️ betę planuje zrobić w 7dpt, zawsze robiłam w 9 ale nie dam rady tyle wytrzymać. Przede mną cały tydzień 😅 oj będzie nerwowo 😜 obgryze wszystkie paznokcie. A Ty kiedy planujesz betować?

Nie zamartwiaj się, bo ja udane transfery miałam z takimi właśnie bólami. Wczoraj miałam 3 transfer i wyczekuje objawów, zawsze dzień po miałam silne kłucia, a teraz nic 🤷‍♀️ ale nie będę się zamartwiać , bo to nie ma sensu.. Zresztą ja to dopiero miałam jazdę bo pojechałam na transfer z silnymi bólami krzyża, ciągnęło aż w pachwinach, nospa nie pomogła. Po poronieniu w maju pojawiły mi się mięśniaki i chyba to one są przyczyną bóli, które mam co miesiąc w 2 fazie cyklu. Lekarz przed transferem trochę się zaniepokoił,kazal kupić najsilniejszą nospe i w ostatniej chwili zdecydował o EmbryoGlue żeby ułatwić implantację. Zobaczymy...Wcześniej tego nie proponował, gdyż miałam 2/2 transfery udane z wadliwymi zarodkami. Teraz poleciała zdrowa blastka 4 1.1, a tu takie coś 🤦‍♀️ betę planuje zrobić w 7dpt, zawsze robiłam w 9 ale nie dam rady tyle wytrzymać. Przede mną cały tydzień 😅 oj będzie nerwowo 😜 obgryze wszystkie paznokcie. A Ty kiedy planujesz betować?
planowo mam mieć w 9dniu czyli piątek ale chyba tez zrobię w 7 dniu czyli środę

reklama
Do góry