reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny potrzebuje pomocy w interpretacji wyników .... Paśnik ( jakimś cudem się do niego dostałam ) skierował mnie na cross-match i Ana 3 ponieważ Ana 2 były dodatnie a nikt nie kazał mi tego wcześniej robić ...( Poprzednia pani immunolog ) i nie wiem jak mam to rozumieć ... Na Ana 3 nadal czekam ... Od tego zależy czy będę mieć szczepienia czy nie ... Dodam że mrl mam 0 ... Stąd dr. Kazał mi zrobić jeszcze to ... @Aduś16
@kate_p7 pomożecie??? Może ktoś jeszcze ???🙏🙏🙏🙏

Załączniki

• Screenshot_2021-11-27-19-08-25-266_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-11-27-19-08-25-266_com.miui.gallery.jpg
    104,8 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Rozumiem z Twoich wpisów, że przymierzasz się do sikańców😄ja się nie odważę, chyba wolę 7dpt iść na betę, a przez tydzień będę żyła nadzieją, że może się udało.. Bo jak zobaczę wcześniej na teście biel, to do pracy nie wstanę🤦‍♀️, a tak to w piątek beta, która prawdę mi powie.. Będę miała weekend na emocje 😉

Rozumiem z Twoich wpisów, że przymierzasz się do sikańców😄ja się nie odważę, chyba wolę 7dpt iść na betę, a przez tydzień będę żyła nadzieją, że może się udało.. Bo jak zobaczę wcześniej na teście biel, to do pracy nie wstanę🤦‍♀️, a tak to w piątek beta, która prawdę mi powie.. Będę miała weekend na emocje 😉
tak bardzo boli mnie brzuch ze zwariuje . Normalnie przed miesiączka to tak 2 dni przed boli mnie przez jakaś godzinkę dwie i dostaje okres. A tu boli od wczoraj i latam jak nienormalna sprawdzić czy okres przyszedł . Ciągiem mnie boli od rana

Ja robiłam sikańca po becie, na pamiątkę 😉

tak bardzo boli mnie brzuch ze zwariuje . Normalnie przed miesiączka to tak 2 dni przed boli mnie przez jakaś godzinkę dwie i dostaje okres. A tu boli od wczoraj i latam jak nienormalna sprawdzić czy okres przyszedł . Ciągiem mnie boli od rana
Mnie się wydaje, że to dobrze zwiastuje, to że ostatnio nie wyszło Ci z tymi bólami, to nie oznacza, że znowu zakończy się fiaskiem. Może wtedy zarodek próbował się zagnieździć, ale był aneuploidalny i nie udało się. Na okres to za wcześnie, którego dnia cyklu miałaś transfer? Bo ja 19

Ja robiłam sikańca po becie, na pamiątkę 😉
Ja też 😉 o dziwo lepiej sprawdził mi się sikaniec zwykły paskowy kupiony na allegro za grisze niż facellle z rosmana. Facellle kupiłam, tak żeby było na pamiątkę, ten paskowy leżał u mnie w szufladzie z 4 lata, z czasów kiedy naturalnie staraliśmy się, myśląc, że to tylko kwestia czasu, kupiłam tych testów chyba z 30 lub 50😜

Mnie się wydaje, że to dobrze zwiastuje, to że ostatnio nie wyszło Ci z tymi bólami, to nie oznacza, że znowu zakończy się fiaskiem. Może wtedy zarodek próbował się zagnieździć, ale był aneuploidalny i nie udało się. Na okres to za wcześnie, którego dnia cyklu miałaś transfer? Bo ja 19
ja 18 dc miałam transfer . Może moja macica walczy by go nie przyjąć stad bóle 🙈

ja 18 dc miałam transfer . Może moja macica walczy by go nie przyjąć stad bóle 🙈
To gdzie do okresu... Jak coś czujesz, to znak, że coś się dzieje. Ja miałam 2 razy z rzędu straszne kłucia, jakby ktoś iglą mnie dziabał 😅, dosłownie z automatu zginalam się w pół. Trwały one z minute i występowały dzień, 2 po transferze. Teraz tego nie mam, ale nie będę na podstawie braku kłuć wyciągać pochopnie wniosków... bo za każdym razem może być inaczej. Chociaż nie ukrywam, mógły mnie okruszek przynajmniej raz mocno dziabnąć 😅🙏 w nagrodę po narodzinach oddam 😁

reklama
Do góry