Jutro będę dzwonić i zobaczę na kiedy bd termin, dokładnie tak jak mówisz pójdziemy i zobaczę co nam powieZ tego co wiem to tak. Jesli masz watpliwosci to przejdz sie na konsultacje i zobaczysz co zaproponuje Wam.
Dodatkowo on duzo immunologii tez w razie czego jest w stanie ogarnac.
reklama
Do niego też się zapisze i posłucham co nam zaproponujeArtvimed, dr. Chrostowskiego
Aurora84
Fanka BB :)
Trzy tygodnie przed transferem zacząć brać encorton 20mg rano, od dnia transferu 30mg. Zastrzyk z Zarzio w ramię, rano co 5 dni zaczynając 5dni przed transferem. Od dnia transferu fraxiparine 0,4 i acard 75 na noc. To od immunologa i chyba zadzialaloA jakie dostałaś zalecenia na rozjechane cytokiny ?
Witam
Czy któraś z Pań nie potrzebuje Lutinus 100mg tabletki dopochwowe zostały mi 2 pełne nowe opakowania z datą ważności 01.2023 po in vitro więc chętnie sprzedam
Czy któraś z Pań nie potrzebuje Lutinus 100mg tabletki dopochwowe zostały mi 2 pełne nowe opakowania z datą ważności 01.2023 po in vitro więc chętnie sprzedam
Dziękuję;**Trzy tygodnie przed transferem zacząć brać encorton 20mg rano, od dnia transferu 30mg. Zastrzyk z Zarzio w ramię, rano co 5 dni zaczynając 5dni przed transferem. Od dnia transferu fraxiparine 0,4 i acard 75 na noc. To od immunologa i chyba zadzialalo
Kochana tak mi przykromyślałam, że będzie inaczej. Brak mi słów... nawet nie wiem, co napisać Ci sensownego. Chyba ostatnia nadzieja w tych szczepieniach... Wierzę, że Ci się jeszcze uda. Trzymaj się, ściskam Cię i tulęTym razem tak jak czułam beta nawet nie drgnęła , już drugi raz odpuszczam ma razie mam trochę czasu bo 1,5 roku ... Moim marzeniem jest do 35 roku życia zostać mamą ... Mam nadzieję że to marzenie się spełni ... Chodź patrząc na całokształt chyba nie powinnam mieć takich marzeń ... Niezmiennie trzymam za wszystkie z was kciuki aby wam się udało
Hankaa
Fanka BB :)
Jak dla mnie najlepszy lekarz pod słońcem. Cieszę się że na niego trafiłamDo niego też się zapisze i posłucham co nam zaproponuje
Omg ten Zarzio to tez niezly eksperyment jest widzę! Jak i szczepienia i accofil. Wazne ze pomaga!!Trzy tygodnie przed transferem zacząć brać encorton 20mg rano, od dnia transferu 30mg. Zastrzyk z Zarzio w ramię, rano co 5 dni zaczynając 5dni przed transferem. Od dnia transferu fraxiparine 0,4 i acard 75 na noc. To od immunologa i chyba zadzialalo
reklama
Podziel się: