A jaki był problem u Ciebie? Czynnik męski?Jak dla mnie najlepszy lekarz pod słońcem. Cieszę się że na niego trafiłam
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Endometrioza, niedoczynność tarczycy, brak kilku genów odpowiedzialnych za implantacje.A jaki był problem u Ciebie? Czynnik męski?
Aurora84
Sherlook
Gratuluję!! Piękne testy[emoji3059][emoji3059]No Dziewczynki za niedługo jadę na betę ale to chyba tylko formalność [emoji8] Wczoraj zrobiłam sikańca i znów wyszedł pozytywny ale i tak dalej się modlę [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] Wstawiam wam zdjęcie u góry jest z wtorku 7dpt a na dole 9dpt.
SuperNo Dziewczynki za niedługo jadę na betę ale to chyba tylko formalność Wczoraj zrobiłam sikańca i znów wyszedł pozytywny ale i tak dalej się modlę Wstawiam wam zdjęcie u góry jest z wtorku 7dpt a na dole 9dpt.
annemarie
Zarzio i Accofil to jedno i to samo ,tylko efekty uboczne przy leczeniu onkologicznym sa inne.Omg ten Zarzio to tez niezly eksperyment jest widzę! Jak i szczepienia i accofil. Wazne ze pomaga!!
Jestem ciekawa po ilu latach odbije sie nam branie tego wszystkiego czkawka
Aska, jaki efekt koncowy stymulacji?
annemarie
No Dziewczynki za niedługo jadę na betę ale to chyba tylko formalność Wczoraj zrobiłam sikańca i znów wyszedł pozytywny ale i tak dalej się modlę Wstawiam wam zdjęcie u góry jest z wtorku 7dpt a na dole 9dpt.
Zazdroszcze Ci tych pozytywnych chwil.Po tych wszystkich zlych momentach,takie widoki dodaja niesamowicie skrzydel.
Wole nie myslec:/ swiecimy na zielono pewnieZarzio i Accofil to jedno i to samo ,tylko efekty uboczne przy leczeniu onkologicznym sa inne.
Jestem ciekawa po ilu latach odbije sie nam branie tego wszystkiego czkawka
Aska, jaki efekt koncowy stymulacji?
Wiesz co jest zamrozonych 5 zarodkow,
Za tydzien powinny byc wyniki PGS wszystkich
Ale jakosciowo lepsze historycznie najlepsze ever morfologicznie
reklama
Vinszka
Będzie super! Czuję w kościachWole nie myslec:/ swiecimy na zielono pewnie
Wiesz co jest zamrozonych 5 zarodkow,
Za tydzien powinny byc wyniki PGS wszystkich
Ale jakosciowo lepsze historycznie najlepsze ever morfologicznie