reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O jej a czmeu tak się źle czułaś?
Właśnie nie wiem czy to ze stresu to wszystko czy przez leki i hormony 🤷‍♀️ dziś za to jestem spokojniejsza mimo, że trochę jajniki kują, macica lekko ciągnie ale ból w krzyżu rośnie 😨 wzięłam po 12 nospe ale nie pomogło do końca. Ktoś wie czy mogę 2 tabletki na raz ale tej max czyli dawka 80mg? Bo biorę jedną i jak nie wystarcza to po 2-3h drugą i dopiero czuje ulgę.

reklama
Dziewcyzby a jak to jest jest ta pozytywna beta i co ja mam obowiązek isc do kliniki na usg? Czy już mogę zmiebic lekarza na ginekologa swojego? Ile taki b wizyt w klinice jescze muszę mieć? Oni sami powiedzą ze mnie już „oddają” w ręce ginekologa od prowadzenia ciąży?
Ja miałam dwa USG u lekarza od ivf, sam powiedział że musimy się rozstać.

No dobra nie wiem czy widzicie to co ja ale właśnie zrobiłam i widzę cień 🤨
Nie chcę się nakręcać i muszę podejść do tego z dystansem ale humor mi się poprawił bo jest cień szansy, że te bóle to nie strata tylko kopanie kropka 😳

Załączniki

• IMG_20211116_145913.jpg
    IMG_20211116_145913.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 105
Właśnie nie wiem czy to ze stresu to wszystko czy przez leki i hormony 🤷‍♀️ dziś za to jestem spokojniejsza mimo, że trochę jajniki kują, macica lekko ciągnie ale ból w krzyżu rośnie 😨 wzięłam po 12 nospe ale nie pomogło do końca. Ktoś wie czy mogę 2 tabletki na raz ale tej max czyli dawka 80mg? Bo biorę jedną i jak nie wystarcza to po 2-3h drugą i dopiero czuje ulgę.
Bezpieczne. Ja miałam w zaleceniach do pozytywnej bety 3x2 nospa i 3x2 buscopan

reklama
Cześć Dziewczyny dawno mnie tu u Was nie było i widzę że sporo mnie ominęło 😉 nie zdążę nadrobić wszystkich informacji, ale przede wszystkim chciałam pogratulować mojej kochanej @Brakujemiwiary ❤️❤️❤️❤️tak bardzo się cieszę z Twojego transferu 🥰😍😍 trzymam mocno kciuki za betę i jej przyrost. Będę się modlić do św Rity aby kropek wgryzł się w nowy domek na kolejne 9mc 😍 ogromnie się cieszę ❤️❤️ jakie leki masz teraz? Zmienił Ci coś w zestawie? @Evela.6 co u Ciebie? Widziałam że wyszło Ci mrl 0, Paśnik zlecił Ci szczepienia? Pamiętam że dokładnie rok temu o tej porze przygotowywalam sie psychiczniedo nich-pierwsze mieliśmy 23 grudnia a dziś już 24tc5d. Nie wiem czy szczepienia pomogły, czy accofil czy reszta leków a może badania pgd ale uważam że warto do nich podejść bo każda taka terapia przybliża nas do cely❤️ @fredka84 co u Was turlacie się już? Ile maleństwo już waży?
Loveeee ❤️😘😘😘😘😘😘 teraz dołożony mialam. Wlew z acoffilu 5dpt oraz encorton od 3 dc... Pozniej już od drugiego dnia po transferze po. Pół ampułki acoffilu podskórnie co 3 dni... Boje się wyniku więc na razie nic nie sprawdzam.... Dzis chciałam zrobić test.... Ale jednak się powstrzymałam... Eh...

Do góry