reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O jej a czmeu tak się źle czułaś?
Właśnie nie wiem czy to ze stresu to wszystko czy przez leki i hormony 🤷‍♀️ dziś za to jestem spokojniejsza mimo, że trochę jajniki kują, macica lekko ciągnie ale ból w krzyżu rośnie 😨 wzięłam po 12 nospe ale nie pomogło do końca. Ktoś wie czy mogę 2 tabletki na raz ale tej max czyli dawka 80mg? Bo biorę jedną i jak nie wystarcza to po 2-3h drugą i dopiero czuje ulgę.

reklama
Dziewcyzby a jak to jest jest ta pozytywna beta i co ja mam obowiązek isc do kliniki na usg? Czy już mogę zmiebic lekarza na ginekologa swojego? Ile taki b wizyt w klinice jescze muszę mieć? Oni sami powiedzą ze mnie już „oddają” w ręce ginekologa od prowadzenia ciąży?
Ja miałam dwa USG u lekarza od ivf, sam powiedział że musimy się rozstać.

No dobra nie wiem czy widzicie to co ja ale właśnie zrobiłam i widzę cień 🤨
Nie chcę się nakręcać i muszę podejść do tego z dystansem ale humor mi się poprawił bo jest cień szansy, że te bóle to nie strata tylko kopanie kropka 😳

Załączniki

• IMG_20211116_145913.jpg
    IMG_20211116_145913.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 110
Właśnie nie wiem czy to ze stresu to wszystko czy przez leki i hormony 🤷‍♀️ dziś za to jestem spokojniejsza mimo, że trochę jajniki kują, macica lekko ciągnie ale ból w krzyżu rośnie 😨 wzięłam po 12 nospe ale nie pomogło do końca. Ktoś wie czy mogę 2 tabletki na raz ale tej max czyli dawka 80mg? Bo biorę jedną i jak nie wystarcza to po 2-3h drugą i dopiero czuje ulgę.
Bezpieczne. Ja miałam w zaleceniach do pozytywnej bety 3x2 nospa i 3x2 buscopan

reklama
Cześć Dziewczyny dawno mnie tu u Was nie było i widzę że sporo mnie ominęło 😉 nie zdążę nadrobić wszystkich informacji, ale przede wszystkim chciałam pogratulować mojej kochanej @Brakujemiwiary ❤️❤️❤️❤️tak bardzo się cieszę z Twojego transferu 🥰😍😍 trzymam mocno kciuki za betę i jej przyrost. Będę się modlić do św Rity aby kropek wgryzł się w nowy domek na kolejne 9mc 😍 ogromnie się cieszę ❤️❤️ jakie leki masz teraz? Zmienił Ci coś w zestawie? @Evela.6 co u Ciebie? Widziałam że wyszło Ci mrl 0, Paśnik zlecił Ci szczepienia? Pamiętam że dokładnie rok temu o tej porze przygotowywalam sie psychiczniedo nich-pierwsze mieliśmy 23 grudnia a dziś już 24tc5d. Nie wiem czy szczepienia pomogły, czy accofil czy reszta leków a może badania pgd ale uważam że warto do nich podejść bo każda taka terapia przybliża nas do cely❤️ @fredka84 co u Was turlacie się już? Ile maleństwo już waży?
Loveeee ❤️😘😘😘😘😘😘 teraz dołożony mialam. Wlew z acoffilu 5dpt oraz encorton od 3 dc... Pozniej już od drugiego dnia po transferze po. Pół ampułki acoffilu podskórnie co 3 dni... Boje się wyniku więc na razie nic nie sprawdzam.... Dzis chciałam zrobić test.... Ale jednak się powstrzymałam... Eh...

Do góry