reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mogę wiedzieć jak wyglądały przyrosty u Ciebie?
Proszę [emoji4]
IMG_20211109_133046.jpeg

a dla potwierdzenia powyższego - tej loterii - dodam od siebie:
3 pełne procedury dały nam słabe blastocysty, tylko BC, CC, 5 transferów, zero implantacji.

dopiero 4 procedura (Dużo zmian, dużo dołożone: zmiana kliniki, MACS, ta magnetyczna metoda wyboru plemnika, bo morfologia tylko 1%! , zmiana leku do stymulacji, Clexane 0,4 podczas stymulacji, suplementy w zastrzykach SELEN i Q10, Metformina, inne witaminy, C, E, D3, Ovar in , wszystko przez 2 miesiące około przed 4 procedura - dały nam kosmicznie odmienne wyniki... nigdy nie sądziłam ze jesteśmy w stanie mieć takie dobre morfologicznie zarodki.
5AA, 2 X 5AB, 2 X 5BB... dla mnie kosmos, gdzie już zrezygnowałam, wypruta we wszystkim o czym KATE pisze...
Teraz jeszcze zrobimy PGS, albo MLR i zobaczymy czy nasza przyszłość się zmieni?

Wiem jedno - to co Kate pisze jest prawdą a mój przypadek to potwierdza, dopiero 4 procedura (transfery przed nami), za nami 5 transferów, 8 zarodków, zero bety.

Jak będzie? okaże się :) Ale ten 5AA daje mi nadzieję... dziękuję Kate :)

Jeszcze założycie wielodzietną rodzinę jak Kate.

5 blastek to wynik wow! Gratki! I same piąteczki ❤️😍

Lekarz mówił o poniedziałku chyba ze nie dam rady to w piątek…
Przy 1 transferze 12 dni po już mi spadła do 20mIu/ml. Dziś 13 dpo i rośnie… wiem, ze może być różnie. [emoji120][emoji120][emoji120]
Trzymam kciuki za przyrost i żeby maluszek się rozkręcił [emoji110][emoji110][emoji110]

🤷 Jestem jeszcze przed wizytą.

A Ty dasz radę jeszcze w tym roku zabarać, któraś z piąteczek?

W sumie to Twoja najsłabsza na mnie teraz czeka. 🥰
Nieee ja nie wyrobie sie. Musze Pasnika ogarnac. Dopiero po ewentualnych szczepieniach wiec moze wiosna.
Spokojnie co sie odwlecze to nie uciecze.
A gotowa jestes ? Psychicznie? Moze powinnas odpoczac??

reklama
Ja juz sie chyba na dwa nie zdecyduje.. troche sie boje ale wiadomo dwojka☺️
Nie no żart :-) dwóch zarodków po PGS tez bym nie brała. Już pisałam bliźniaki to nie taka easy ciąża. Teraz na innym forum dziewczyna urodziła o czasie bliźniaki 3500 i 4010 kg. No, ale to wyjątek.. niż reguła.
Ja się cieszę, ze prowadziłam ciąże w szpitalu bo inaczej to nie wiem co by było. Ja nie miałam CC i niby mogłabym dwa zarodki wziąć znowu. No, ale ja już się na to nie zdecyduje :-p

Do góry