reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
gratulacje i trzymam kciuki za prawidłowy przyrostMoja betka 233. Dzisiaj 10 dpt. W środę powtórka i zobaczymy czy rosnie. Nie dzwoniłam do kliniki dopiero w środę zadzwonię.proszę trzymajcie kciuki.
laChance
eij
O żesz ale historia, lekarz chyba zakochanyAle bym przygadała takiej babie... Seriooo....
A ja dziś dojeżdżam do kliniki ( oczywoscie 40 minut za szybko ) wchodzę do rejestracji mówię że na transfer... Babka na mnie patrzy i wola następna... Ta każe wypisać kartkę i żebym poszła do lekarza... Ja się pytam kiedy mam zapłacić... A ta do mnie ze po transferze... Blada jak sciana mówię do męża że coś jest nie tak... Moze żaden zarodek się jie rozmrozil... Ze to juz koniec.... Patrzę babka z recepcji wychodzi od doktorka z Gabinetu.... Za chwilę wychodzi lekarz i mnie wola... Pyta się kiedy ostatni raz się widzieliśmy.... Ja mówię że 2.11 a ten tak patrzy i patrzy a ja do niego co się dzieje.... A ten że zapomniał w kompie zaznaczyć że transfer ma być dziś... Ze biegnie się embriologow zapytać czy zdaza rozmrozić i czy się będzie mógł dziś odbyć... Wraca po chwili i mówi że transfer będzie ale opóźniony o godzinę... Dobrze że ja też byłam szybciej dziś to przynajmniej nie musiałam pol dnia czekać aż dojdzie do tra sfery.... Pierwszy raz mialam taka sytuację więc stwierdziliśmy że to na szczęście
eij
Będzie rosłoJa się na tym sztucznym mega złe czułam. Byłam śpiąca bardzo. Cycki mi chciały eksplodować a prog wcale wysoki nie był. Jezuniu oby rosło nadal ładnie. Tak trudno mi uwierzyć …
sarenkamala
Pozwolę sobie zapytać @Evela.6 i inne dziewczyny z mutacjami genowymi.Serio kochana nie jest źle.
Ja mam mutacje w Mthfr C677T homozygota CC i A1299C heterozygota AC i na to tylko metylowany kwas foliowy.
Jak poczytasz to piekszisc kobiet ma ta mutacje. Także spokojnie[emoji8]
Wielkimi krokami zbliża się miesiączka i przygotowania do drugiego transferu (sztuczny). Tak jak pisałaś @Evela.6 dostalam heparynę i mam zmienić kwas foliowy.
Heparynę mam zacząć wstrzykiwać od dnia transferu, tez tak miałyście? Czy wcześniej?
Aurora84
Poprawiłaś mi humor tą betą i czekoladkami oczywiścieTo jak się uda wysyłam ci dobre czekoladki teraz masz motywacje żeby trzymac kciuki
O tak wiara czyni cuda [emoji3590]
Kochana zarazasz optymizmem.Wiec i ja Ciebie zaraze[emoji38] moj pierwszy transfer porazka.Beta nie drgnela zero mrozaczkow.W sumie nie wiedzialam dlaczego bo moj maz nasienie-super,moje wyniki -te podstawowe tez super.Myslalam ze invitro to tylko"formalnosc".Och jak sie pomylulam.Wylam jeden dzien.Od nastepnego nowy plan.Druga stymulacja i drugi transfer.Udany.Niunia w tym tyg.konczy 5 miesiac.A na zimowisku zostalo mi jeszcze jedno dzieciatko po ktorego niebawem bede wracac.My co pprawda staralismy sie 4lata ale wlasnie tyle bylismy malzenstwem.Niunia przyszla na swiat dzien po naszej 5 rocznicy slubu[emoji3059]Najpiekniejszy prezent ever[emoji173][emoji173]
Takze tak jak piszesz nie mozna sie poddawac.Trzeba swoje przezyc wyplakac ale od nastepnego dnia cyc do przody wysmarkac nos i isc spelniac marzenie.
Jezeli moge cos podpowiedziec co mi pomoglo.Juz tu jeden niedowiarek tez byl i ....tez pomoglo.Ja przed 2 transferem jak jechalam mowilam rozaniec i nodlulam sie do Matki Boskiej.Wiem ze moze wydawac sie to smieszne ale ja jestem pewna ze Ona mi pomogla.Nie jestem "nawiedzona" o nie.Ale zawsze bede podpowiadac dziewczynom zetrzeba czasami zwrocic sie tam wyzej.Nie zaszkodzi a mnie i jednemu totalnemu niedowiarkowi pomoglo-dziewczyny z forum poqinny wiedziec o jakiwgo "zwierza"chodzi[emoji6]
reklama
laChance
Ja za pierwszymPozwolę sobie zapytać @Evela.6 i inne dziewczyny z mutacjami genowymi.
Wielkimi krokami zbliża się miesiączka i przygotowania do drugiego transferu (sztuczny). Tak jak pisałaś @Evela.6 dostalam heparynę i mam zmienić kwas foliowy.
Heparynę mam zacząć wstrzykiwać od dnia transferu, tez tak miałyście? Czy wcześniej?
Razem miałam od dnia transferu a teraz miałam chyba z 3 dni przed transferem.
Podziel się: