JestemMama!
Fanka BB :)
Bardzo , ale to bardzo mi przykro nie tak miało byćZnowu lipa
Wyniki pospadały, beta 0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo , ale to bardzo mi przykro nie tak miało byćZnowu lipa
Wyniki pospadały, beta 0
Kochana zarazasz optymizmem.Wiec i ja Ciebie zaraze moj pierwszy transfer porazka.Beta nie drgnela zero mrozaczkow.W sumie nie wiedzialam dlaczego bo moj maz nasienie-super,moje wyniki -te podstawowe tez super.Myslalam ze invitro to tylko"formalnosc".Och jak sie pomylulam.Wylam jeden dzien.Od nastepnego nowy plan.Druga stymulacja i drugi transfer.Udany.Niunia w tym tyg.konczy 5 miesiac.A na zimowisku zostalo mi jeszcze jedno dzieciatko po ktorego niebawem bede wracac.My co pprawda staralismy sie 4lata ale wlasnie tyle bylismy malzenstwem.Niunia przyszla na swiat dzien po naszej 5 rocznicy slubuNajpiekniejszy prezent ever❤❤Hejka dziewczyny, już tyle łez wylałam że łeb boli, a koty do mnie nie chcą przyjść, chociaż masz jest idę dziś do ginekolog zeby mi pomogła określić czy mam miesiączkę czy co ze mnie się wylewa hihi, w związku z tym że lecze się w klinice w Czechach juz się kontaktowałam co teraz, jeżeli okaże się że to miesiaczka to będę mogła niedługo podejść do drugiego transferu, było by super
A teraz do każdej dziewczyny, która się stara o maluszka, która czeka na wynik, która zaczyna starać się o maluszka, dziewczyny my mamy wielka siłę kto jak nie my nie traczcie nadziei, nie załamujcie się jak tylko będziemy walczyć to nam się uda. Ja czekam 12 lat na maluszka bo tyle jestem po ślubie ale ogólnie staram się o dziecko 15 lat bo jak mój małżonek stwierdził że chce ze mną być to nawet jak by się przed ślubem trafiło to byśmy się cieszyli. Dlatego dzieuszki glowa do góry i walczmy o nasze maleństwa niepoddajemy się. A I gratki dla każdej której juz się udało i czeka swoje 9 miesięcy na maleństwo
3 maj się kochanaDziewczyny dziękuję wam za trzymanie kciuków i słowa pocieszenia
Przejdę kryzys teraz ale się podniosę i będę walczyć dalej
Kciuki trzymam od rana!!! Niech będzie pięknieJa oddałam rano krew i czekam na betę. Trzymajcie kciuki błagam!
Kurcze, nie tego oczekiwałam nie wiem dlaczego ale byłam pewna że ci się powiedzie.Dziewczyny dziękuję wam za trzymanie kciuków i słowa pocieszenia
Przejdę kryzys teraz ale się podniosę i będę walczyć dalej
Też miałam taką nadziejęKurcze, nie tego oczekiwałam nie wiem dlaczego ale byłam pewna że ci się powiedzie.
Wiesz ja nigdy nie mialam implantacji wiec boje sie ze sam zarodek to za malo… bede badac to allo mlr…Pięknie !!! Powiem ci ze te 3 to piękne człowieki. No szykuj pokoje dziecinne :-) super zaskoczyła ta stymulacja.
Reszta pewnie jest 3 albo coś koło bo w stadium 5 robi się biopsje. Ale takie zarodki tez dają rade :-)
Ten pierszy dla mnie to prawie pewniak :-) bo idealny w każdym dniu. Jestem ciekawa czy zdrowy będzie, wszystko wskazuje ze powinnien
Pisz mi dalej bom ciekawa efektów
Ja chodzę do dr Gaweł. Generalnie jestem zadowolona, ale też nie mam żadnego porównania z innym lekarzem.Potrzebuję Waszej pomocy. Jakiego lekarza polecacie w klinice Invicta we Wrocławiu? Chciałabym się tam zapisać, ale nie wiem do kogo byłoby najlepiej. Jakie są Wasze doświadczenia?