Na Polnej w Poznaniujeśli mogę zapytać jaka klinika?
reklama
Troje dzieciaków jeszcze na Ciebie czeka uszy do góry, pisz jutro jaka beta.Tak mam jeszcze 3, I tu jest plus. Ale walczę o tego maluszka od 12 lat tyle po ślubie, a wspomnę ze przed ślubem też się staraliśmy. Trochę to przeżywam. Zresztą jak każda z nas. Iskierka nadziei jeszcze we mnie jest, ale... Dam znać jutro jak tylko wynik będę mieć.
Biedroneczka28
Fanka BB :)
tak w pojedynczejO matko w pojedynczej ciąży?
laChance
To wysoka bardzotak w pojedynczej
Evela.6
Tu bardziej chodzi o przyrost niż o same wartości bo i z niskich bet są dzieciaczki. U Ciebie ten przyrost jest poniżej norm. Powtórz badanie we wtorek i będziesz wiedziała na czym stoisz.Witam. Jestem po transferze dwóch blastocyst 2.1.1 w dn.27.10.2021r. Moja beta hcg 8 dpo 31,49mIu/ml, dzień po 37,96 natomiast 10dpo 49,91mIu/ml. Lekarz kazał powtórzyć badanie teraz we wtorek. Jest szansa, że ciąża pomimo takich niskich wartości się utrzyma?
Moja beta przyrastała kolo niższych granicach normy i niestety ciaza się nie rozwijała prawidłowo.
Evela.6
Trzymam kciuki za jutro, żebyś się miło zaskoczyła [emoji110][emoji8]Tak mam jeszcze 3, I tu jest plus. Ale walczę o tego maluszka od 12 lat tyle po ślubie, a wspomnę ze przed ślubem też się staraliśmy. Trochę to przeżywam. Zresztą jak każda z nas. Iskierka nadziei jeszcze we mnie jest, ale... Dam znać jutro jak tylko wynik będę mieć.
Biedroneczka28
to prawda, ale bardziej się przestraszyłam jak 12 dpt była 1790 od razu poleciałam do lekarza bo myślałam że jakaś ciąża pozamaciczna bo oczywiście naczytałam się ciekawostek... Szczęśliwie kończę 29 tydzień i z dzidzia wszystko okTo wysoka bardzo
eij
Bardzo mi przykro trzymaj sięDziewczyny niestety klapa
reklama
Sherlook
Przykro mi bardzo ale to dopiero pierwsze podejście!! Musisz mieć nadzieję na kolejne.Dziewczyny niestety klapa
Podziel się: