Cytrynka122
Fanka BB :)
Powodzenia dziewczyny trzymam mocne kciuki za was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę heparynę wiec przewertowałem cały i ternet i wszędzie dziewczyny biora do końca. Ale ja akurat osobiście odstawiłam jak lekarz zaleca.Hej dziewczyny Na jakiś czas zrobiłam przerwę od forum ale po raz kolejny potrzebuje Waszej wiedzy i doświadczenia mianowicie od transferu jestem na heparynę, obecnie 14tc i ginekolog każe już odstawić a ja jakoś się tego odstawienia boje, chociaż niby jedyne wskazaniem jakie mam są bardzo popularne mutacje Pai i MTHFR [emoji1745][emoji1745][emoji1745] I tak się zastanawiam do kiedy Wy miałyście stosować heparynę? Za wszystkie z Was trzymam bez ustanku kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
A ja nigdy nie widzę nic na tym usg Hhaha pani mi pokazuje a ja patrzę noe wiem gdzie potem się okazuje ze to był mój pęcherz hahaha Podziwiam ze oni coś tam widza.Nie stresuj się na pewno zobaczysz jak pięknie do Ciebie pełznie. Ten widok mam cały czas przed oczami i to mi dawało po transferze dużo dużo nadziei. Trzymam kciuki
U mnie ewidentnie było widać taką jasna plamkę która podąża do macicy nawet fotkę dostałam na koniecA ja nigdy nie widzę nic na tym usg Hhaha pani mi pokazuje a ja patrzę noe wiem gdzie potem się okazuje ze to był mój pęcherz hahaha Podziwiam ze oni coś tam widza.
Magdusia kciuki. Pamiętaj o pełnym pęcherzu po kupie hahah
Ta plamka to jest taki kontrast Zarodka nie widać No ale wiadomo ze jest w tym kontraście. U mnie zatrzymują obraz i sprawdzają pod mikroskopem czy zarodek wyszedł z pipety z płynem. Bo na usg nie widza tego. U was tez się tak sprawdza? U nas dopiero jak dają znać ci od mikroskopu którzy mówią z innego pokoju przez mikrofon ze widać zarodek w macicy to babeczka wyciaga dopiero wziernik i ten cewnik.U mnie ewidentnie było widać taką jasna plamkę która podąża do macicy nawet fotkę dostałam na koniec
i tak trzymaj!Wiecie co, pierwszy raz od dawna chciało mi się dziś wstać i nie mogłam się doczekać az wezmę leki wczoraj na wizycie poczułam taka ulgę i ogromną nadzieje ze mi się teraz już uda lekarz sam powiedział że czuję że ten acoffil i ten encorton to było prawdopodobnie brakujące ogniwo u mnie chyba nawet @kate_p7 to samo mi pisała... Lekarz sam wczoraj określił że u mnie nie ma problemu z zachodzeniem w ciążę ale z jej utrzymaniem. Jestem dobrej myśli, i wierzę ogromnie że teraz już się uda ahhh czuje się jak by to miał być mój pierwszy transfer a nie 5 ta ekscytacja, to podniecenie że już być może niedługo będę nosić pod sercem mała istotkę.... Odganiam zle myśli i próbuje zapomnieć o tych 4 transferach. Czysta karta to będzie pierwszy transfer w mojej głowie
Ja w trakcie transferu miała USG przez brzuch i widziałam cewnik jak lekarz wprowadza a później takie dwie szare plamkiTa plamka to jest taki kontrast Zarodka nie widać No ale wiadomo ze jest w tym kontraście. U mnie zatrzymują obraz i sprawdzają pod mikroskopem czy zarodek wyszedł z pipety z płynem. Bo na usg nie widza tego. U was tez się tak sprawdza? U nas dopiero jak dają znać ci od mikroskopu którzy mówią z innego pokoju przez mikrofon ze widać zarodek w macicy to babeczka wyciaga dopiero wziernik i ten cewnik.
No tak widać cewnik ale zarodka nie widaćJa w trakcie transferu miała USG przez brzuch i widziałam cewnik jak lekarz wprowadza a później takie dwie szare plamki
Ja sobie wyobraziłamNo tak widać cewnik ale zarodka nie widać