reklama
molla dobrze ,że te portki miałaś na sobie , bo może by mu się zachciało
Molla
Fanka BB :)
Roxi a jak.u ciebie wygladaly te plamionka,bo ja mam teraz wodnista krew po tych skrzepkach,martwi mnie czy ta wodnista krew to nie malucha,bo tak mi sie o uszy obilo.
Te co mialy plamienia,krwawienia na samiutkim poczatku prosze niech napisza jak to wygladalo
Te co mialy plamienia,krwawienia na samiutkim poczatku prosze niech napisza jak to wygladalo
Molla, ja mialam plamienie. nic nie czulam, po prostu poszlam do toalety a tam brazowa plama. pojechalam do szpitala od razu, zrobili mi usg i wszystko bylo ok. plamienie tzw naturalne. przepisali dupka ( ktorego nie powinnam byla brac bo hiperke mi napedzil) i juz. wiele nerwow tylko...
Molla ja na poczatku miałam plamienia koloru czerwonego było troszkę krwi, a potem taka brązowa wydzielina, nie miałam przy tym żadnych bóli ani skurczy. Dzis rano tez pojawiło się brązowe plamienie, ale staram się tym nie przejmowac, zwiąkszyłam dawkę progesteronu, staram się jaknajwięcej odpoczywać. Co ma być to bedzie, nie mam siły się już tym przejmować, za tydzien mam usg i wszystko się okaze. Pielęgniarka w klinice powiedziała mi że mam się tymi plamieniami nie przejmować, bo niektóre kobiety poprostu tak maja i nie musi to oznaczac nic złego. Spokojnie Molla bedzie dobrze, mocno trzymam kciuki;-)
lkasia
Fanka BB :)
Wiem dziewczyny ze macie racje...nie mialo prawa dzisiaj wyjśc...ale chcialam sprawdzic...sama nie wiem po co.....
A ktoras z Was kiedys wklejala co się dzieje po transfrze z zarodkami....moge prosić o wklejenie jeszcze raz, bo nie moge znaleźć....
A ktoras z Was kiedys wklejala co się dzieje po transfrze z zarodkami....moge prosić o wklejenie jeszcze raz, bo nie moge znaleźć....
Jezeli mialam tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny i zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny i zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
reklama
Molla super wiadomość. Bardzo się cieszę że beta tak ładnie przyrasta. I bardzo Cię proszę ciesz się i nie doszukuj się drugiego dna. Jesteś w ciąży i za osiem miesiecy urodzisz śliczne maleństwo. i tego Ci właśnie szczerze życzę.
Podziel się: