reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Jakiś ten nasz 3 raz jest nieszczęśliwy. Z dwojga złego wolałabym cb jak przechodzić to co przeszłam. Zresztą... kurde w tym roku i cb przeżyłam. Koszmar.Kobiety beta u mnie 37 dwa dni temu było 32.Czekam na jakiś telefon ze szpitala bo normalnie leki powinnam odstawic
Aurora84
Luteina, utrogestan czy teraz miałam cyclogest, obojętnie które to cały czas wydzielina i bez wkładek nie mogłam się obyć. Ja miałam dawkowanie 2x dziennie to zawsze staram się po aplikacji poleżeć żeby coś się z tego wchłoneło a nie wypluło.Dziewczyny czy wy po utrogestanie też tak miałyście? Cały czas czuje że coś ze mnie wypływa...
Aurora84
Nie wygląda to dobrze może każą Ci jeszcze powtórzyć dla pewności ale przykro miKobiety beta u mnie 37 dwa dni temu było 32.Czekam na jakiś telefon ze szpitala bo normalnie leki powinnam odstawic
eij
Ważny jest przyrost a nie pojedyncza beta.Według tabelki to dobry wynik, nie masz co się martwić. Nie kombinuj tylko zrelaksuj się i odpoczywaj
eij
Ja miałam to samo po luteinie. Wkładka obowiązkowaLuteina, utrogestan czy teraz miałam cyclogest, obojętnie które to cały czas wydzielina i bez wkładek nie mogłam się obyć. Ja miałam dawkowanie 2x dziennie to zawsze staram się po aplikacji poleżeć żeby coś się z tego wchłoneło a nie wypluło.
Domyślam sie.Ja też tak siedze i dumie ze lepiej bym to łyknęła jakby odrazu ukemna była dzis mam jakiegoś dolaJakiś ten nasz 3 raz jest nieszczęśliwy. Z dwojga złego wolałabym cb jak przechodzić to co przeszłam. Zresztą... kurde w tym roku i cb przeżyłam. Koszmar.
O to nie slyszalam nigdy zeby hormon wzrostu podawac. Ja mam niskie amh za pare dni zaczynam stymulacje do 3 punkcji ciekawe czemu lekarz nigdy o tym nie wspominal....Primolut jest na regulacje cyklu, lekarka może w ten sposób regulować mój cykl. Po odstawieniu wiadomo kiedy przychodzi okres i można rozpocząć stymulacje.
Honron wzrostu pomaga na wzrost pęcherzyków leży niskim amh
laChance
Nie idź ta drogą. Wszystko bedzie Ok.Ja mam 47 czy coś może być nie tak...
reklama
Ja bym się nie odważyła, ale są ludzie co adoptują zarodki z ZD itp.Myśle ze to bardziej kwestia w stronę tego, że jak na PGD wychodzą spore braki chromosomów a nie tylko mozaikowatosc, czy nadal ktoś z tym dyskutuje i się odważy na taki transfer zarodka abnormal?
Niech każdy robi jak uważa.. ups zyjemy w PL tutaj PIS nam powie jak mamy żyć.
Podziel się: