laChance
Fanka BB :)
Napewno wysoka beta przy takiej kresce. Kciuki za piękne przyrostu i szczesliwe 9 mcyJak na moje oko to przy takiej kresce beta będzie trzycyfrowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno wysoka beta przy takiej kresce. Kciuki za piękne przyrostu i szczesliwe 9 mcyJak na moje oko to przy takiej kresce beta będzie trzycyfrowa
Piękna krecha, to formalność ale trzymamKrew oddana, wynik o 17.. sikanca musiałam odpalić bo się nakręcamy z mężem czułość 25
Ciężko powiedzieć jaki może być wynik. Ale obstawiam ok 100Czułość 25...
Krew oddana [emoji120]
Jakiego wyniku mogę się spodziewać w 7dpt??
Zobacz załącznik 1326190
Ciężko powiedzieć jaki może być wynik. Ale obstawiam ok 100 [emoji16]
Tu masz tabelkęCzułość 25...
Krew oddana [emoji120]
Jakiego wyniku mogę się spodziewać w 7dpt??
Zobacz załącznik 1326190
Embrion składa się z węzła zarodkowego i trofoblastu. Do PGD/PGS pobiera się komórki z trofoblastu z niego powstaje lozysko później.Moj lekarz mówił, ze to „wyszarpane” kilku komórek z zarodka.
Tu masz tabelkę