reklama
Niech w lotto zagra.Też tak uważam. Szkoda kasy i czasu. U nas nawet jakby się nasienie poprawiło to i tak bym nie podeszła. Naczytałam się jakie ma szanse powodzenia. I niestety słabe.
Moja koleżanka z pracy była chora na covida, przyjęła dwie dawki szczepionki i teraz znów ma covida. Chyba pobiła rekord
U nas podobnie było z jednym z lekarzy.
Chyba napisze SMS do mojego doktora z Ovum.
eij
Fanka BB :)
Tak, takie miałam zalecenia. Beta HcG, progesteron i estradiolDziewczyny przy becie badacie proga?
Dobre nastawienie! Przykro mi że się nie udało ale walczysz i jesteś w grze a to jest najważniejsze że się nie poddajesz i wierzysz. Ja też wierzę że będzie dobrze.Ja też poszłam do kliniki z zamiarem inseminacji ale szybko wyszło, że to będzie strata czasu i pieniędzy. Już teraz nie pamiętam ile dokładnie dawali procent szans na powodzenie ale coś ok 5% i szybko się zdecydowaliśmy na IVF. Trzy próby nieudane, czwarta biochemiczna, teraz czekam na piąta z utęsknieniem.
DagLer
W mojej klinice (Invicta, Wawa) zawsze z betą miałam proga i estradiol zlecany.Dziewczyny przy becie badacie proga?
Sherlook
To samo jej powiedzieliśmy U kogo się leczysz?Niech w lotto zagra.
U nas podobnie było z jednym z lekarzy.
Chyba napisze SMS do mojego doktora z Ovum.
I inseminacja nic nie dała przy dobrych parametrach? No pięknie. Najwazniejsze że teraz cel jest już na widokuNa szybko, 1 badanie nasienia plemniki masakra kwalifikowało nas do in vitro, mąż przeszedł na dietę keto, witaminy, 2 badanie plemniki w normie i decyzja o inseminacji 3 razy i nic. Mieliśmy te wirowanie nasienia, wybranie tych najlepszych. Przy in vitro też mieliśmy to wirowanie i wybrali najlepsze.
reklama
Czyli Twoje 5% szansy się udało!! Mega. A też u Was czynnik męski był?Kochana ja jestem po iui .
Pierwsze 2 iui miałam 2 lata temu i odpuściłam, miesiąc temu miałam kolejne dziś jest 5tc
Podziel się: